Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Gezondheid

Mediums en paragnosten

Mediums en paragnosten… wat is het of wat zijn het? Wanneer je dit artikel hebt doorgelezen, dan zal het je vast een stuk duidelijker worden. Wij gaan het je namelijk helemaal uitleggen!

 

Het verschil tussen een medium en paragnost

Mediums en paragnosten worden vaak verward met elkaar. Ze zijn niet hetzelfde. Een medium is namelijk een persoon die contact kan leggen met de geestenwereld en een paragnost niet. Beide beschikken ze normaliter wel over dezelfde paranormale gaven zoals helderziendheid, of zijn ze heldervoelend, helderruikend, of helderhorend. Met andere woorden kunnen paragnosten en mediums dingen ruiken, zien, voelen, of horen, die jij en ik niet kunnen waarnemen.

 

Hulpmiddelen die ingezet kunnen worden

Veel gebruikte hulpmiddelen die mediums en paragnosten inzetten zijn tarotkaarten en pendels. Tarotkaarten zijn kaarten met plaatjes daarop die een bepaalde betekenis hebben. Ze worden door een paragnost of medium voor je gelegd op een speciale manier/volgorde of je kunt een zelf een kaart trekken, maar er kan ook een kaart voor je getrokken worden. Tarotkaarten kunnen vragen beantwoorden maar ook een voorspelling doen. Denk aan werk, toekomst, relatie, financiële veranderingen, en dergelijke.

Met een pendel wordt er gependeld. Een pendel is een hanger aan een ketting welke een bepaalde beweging maakt. De beweging kan cirkelvormig zijn maar ook een kant op slingeren zoals van links naar rechts. Dit kan een ja of nee antwoord geven of een vraag.

De medium of paragnost kiest de juiste tools toe om je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Gratis eens uitproberen? Ga dan naar: http://www.gratismediumchat.nl

 

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen gaan over geluk, geld, financiën, toekomst, werk, relaties, en verhuizen. Denk aan ‘moet ik het uitmaken / of mijn relatie beëindigen’, of ‘komt er een nieuwe liefde in mijn leven’. Ook ‘moet ik deze baan aannemen of nog even verder zoeken’ is een veelvoorkomende vraag. In principe kun je met iedere vraag bij een paragnost terecht. Wanneer je vragen hebt aan overleden familieleden of geliefden, ga dan naar een medium toe want die staat in contact met de personen die niet meer op aarde zijn.