Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Gezondheid

Spieren losmaken met behulp van dry needling in Amsterdam

Hebt u last van uw spieren en komt u er maar niet af. Dan is dry needling Amsterdam echt iets voor u. Bij dry needling zorgen ze met behulp van een speld ervoor dat er een verdikking of irritatie in je spier wegtrekt door middel van het er insteken van die spelt.

Dry needling Amsterdam is eigenlijk overgekomen vanuit Canada en wordt al jaren gebruikt onder de fysiotherapiepraktijken in heel Nederland. Dry needling wordt vaak gebruikt bij trigger point blessures dit houd in dat je een knoop in je spier hebt zitten die er dan door middel van een speld uit wordt geprobeerd te halen. Zoals ik al eerder had vermeld wordt dry needling veel gebruikt onder de fysio’s zo ook bij dry needling Amsterdam. Dry needling Amsterdam heeft 2 specialisten in dienst die gespecialiseerd zijn in dry needling. Dry needling Amsterdam past niet altijd direct dry needling toe, maar mocht door middel van fysiotherapie zelf de klachten niet verdwijnen dan is dry needling altijd nog een optie om te doen. Maak hoor je dit bij mensen die bijvoorbeeld last hebben van een tennisarm dat zij dry needling gebruiken. Mocht u niet van de spuiten zijn maar heeft u wel erg veel last van een blessure die in aanmerking komt voor dry needling dan zou ik het zeker overwegen om toch te proberen aangezien je ook niet met de pijn kan door blijven lopen toch?

Bij welke klachten doen ze dry needling in amsterdam?

Bij pijnklachten in een spier zonder dat er wat te zien valt gebruiken ze ook vaak dry needling dit houdt namelijk in dat het ook bijna niet te doen is door middel van een paar behandelingen bij de fysiotherapeut. Ook bij rugklachten zoals bijvoorbeeld een hernia kan je kiezen voor dry needling in Amsterdam.

https://hpfysio.nl/dry-needling-amsterdam/