Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Gezondheid

TENA incontinentiemateriaal geeft u een zorgeloos leven

Als u TENA incontinentiemateriaal gebruikt dan geeft dat u optimale zekerheid, ook als u kampt met gering of ernstiger urineverlies. Ongewenst urineverlies kan vele oorzaken hebben. Vrouwen die kinderen hebben gebaard kunnen er last van hebben doordat de bekkenbodemspieren minder stevig zijn. Ook een operatie aan de urinewegen of de blaas kan ervoor zorgen dat u urine verliest op momenten dat dat niet de bedoeling is. Blaaskanker of prostaatkanker kan een oorzaak zijn. Dit maakt ook meteen duidelijk dat ook mannen met dit probleem kampen. Daarom zijn er ook TENA incontinentiematerialen voor heren. Als u tot nu toe maandverband gebruikte dan zult u merken dat de materialen van TENA veel beter absorberen en u dus een zeker en schoon gevoel geven. U kunt weer alles doen wat u voorheen ook deed en volop van het leven genieten voor zover uws aandoening u natuurlijk geen andere beperkingen oplegt.

Optimale absorptie van urine

In tegenstelling tot inlegkruisjes en maandverband heeft TENA incontinentiemateriaal een zeer sterk absorberend vermogen. Urine is dan ook van een andere samenstelling dan menstruatievocht. De urine die u verliest wordt meteen omgezet in gel. Daardoor kan het bijna niet doorlekken. U kunt het TENA incontinentiemateriaal ook gewoon onder uw kleding dragen, het valt gegarandeerd niet op. Ook niet als u kampt met ernstiger urineverlies en dus een groter formaat verband draagt. Alle incontinentieverbanden zijn namelijk ultradun. Ondanks dat kunnen ze grote hoeveelheden vocht opnemen.

U kunt weer gaan en staan waar u wilt

Kampt u met urineverlies en belemmert u dit in uw dagelijkse doen en laten? Overweeg dan eens TENA incontinentiemateriaal. Dit is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Welke u kiest hangt in de eerste plaats af van de mate waarin u kampt met urineverlies. Daarnaast zijn er nog andere overwegingen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een incontinentiebroekje. Dit draagt als gewoon ondergoed maar zorgt ervoor dat urine discreet wordt opgevangen. U kunt de kleding dragen die u wilt en gewoon uw gang gaan. Verschonen hoeft maar om de paar uur en kunt u discreet op het toilet doen. Spoel TENA incontinentiemateriaal nooit door het toilet maar gooi het in een afvalbak. Ga voor meer informatie naar Hulpmiddelonline.nl.