Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Gezondheid

Wat is een goede muggen lamp voor op de camping?

 

Wat is een goede muggen lamp voor op de camping?

Naar de camping gaan is natuurlijk een geweldige manier om je vakantie te spenderen, maar vooral als je in een tent slaapt kunnen die muggen je nog weleens helemaal gek maken. Nu kan een muggenlamp wel is het perfecte anti muggen middel zijn voor op de camping. Het is in ieder geval een stuk fijner om te gebruiken dan muggenspray. Maar aan deze lamp moeten natuurlijk enkele eisen worden gesteld. Hoe kies je nou de juiste lamp? Wij gaan je het vertellen.

Een muggenlamp met CO2-uitstoot

 

Op de camping zal je waarschijnlijk ook een lamp buiten hebben staan, vooral wanneer je in een tent slaapt. In dit geval is alleen het blauwe uv-licht dat de muggen lokt niet altijd even effectief. Een extra lokmiddel is dan een goed idee. Wanneer jouw muggenlamp bovenop het blauwe uv-licht ook nog eens CO2 afgeeft zullen alle muggen er sowieso invliegen. Nu betaal je voor een lamp met deze extra CO2-uitstoot wel iets meer, maar geloof me als ik zeg dat dit het waard is. Waarschijnlijk heb je dan ook een lamp van kwaliteit en gaat hij dus jaren mee.

Een stevige behuizing

Vooral buiten op de camping wil het nog weleens voorkomen dat jouw lamp op de grond klettert, dan wil je natuurlijk niet dat hij meteen kapot is. Vaak dus bij de winkel waar je de muggenlamp gaat kopen na of hij wel tegen een stootje kan. Je zou niet willen dat hij na je eerste vakantie al helemaal aan diggelen ligt. Je wilt dus een anti muggen lamp met een beetje sterk glas en een stevige behuizing.

De muggenlamp Cyclone Pro

Een lamp aan deze twee eisen voldoet is de muggenlamp Cyclone Pro. Niet alleen is deze muggenlamp stevig gebouwd waardoor hij tegen een stootje kan maar hij zendt ook CO2 uit. En hier bovenop zendt hij ook nog eens extra warmte uit, waar muggen ook op af komen omdat ze denken dat het een prooi is. Bovendien belooft hij om effectief te vangen op een oppervlakte van 1000 vierkante meter, zo kun je bijna de hele camping muggenvrij maken, bij wijze van spreken dan. Je kan er zeker wel vanuit gaan dat hij jouw staplaats muggenvrij houdt. Deze muggenlamp kost dan misschien iets meer, maar hij gaat lang mee en zal ervoor zorgen dat je nooit meer last hebt van muggen op de camping

Met deze tips zal het je wel lukken om een geschikte lamp voor op de camping te vinden, de gestelde eisen zijn namelijk niet ontzettend hoog. Maar de eigenschappen die ik gaf voor een muggenlamp zijn wel degelijk belangrijk, negeer deze dus niet. Koop dus een muggenlamp met CO2-uitstoot en een stevige behuizing. En dan is de Cyclone Pro een goed voorbeeld, en wanneer je geen zin hebt om verder te zoeken kun je hem ook gewoon meteen kopen. Ik hoop in ieder geval dat je er wat aan hebt gehad en dat je nu meteen opzoek gaat naar de muggenlamp voor op de camping.

 

 

https://www.antivliegenshop.nl/Muggenvangers