Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Horeca

High Tea aan huis bezorgen

High Tea aan huis bezorgen

Een High Tea is de ideale manier om een feestelijke gelegenheid te vieren. Met een feestelijke gelegenheid kan je denken een jubileum, verjaardag, baby shower of vrijgezellenfeest. Natuurlijk is een High Tea ook super leuk om samen te doen met vriendinnen, gewoon omdat het kan. Nu is een High Tea op locatie super leuk, maar ook thuis kun je heerlijk genieten. Je kan namelijk een heerlijke High Tea aan huis bezorgen!

High Tea

Bij het horen van een High Tea denk je al snel aan het Engelse begrip Afternoon Tea. Dat is helemaal niet gek, want daar is de High Tea ook uit ontstaan. Het is eigenlijk een luxe manier van lunch en brunch in een. Samen met vriendinnen, vrienden, collega’s of familie geniet je van heerlijke zoete en hartige hapjes. De zoete hapjes die je vaak tijdens een High Tea krijgt zijn verschillende gebakjes, cakejes, mini muffins, brownies en scones met clotted cream en jam. De hartige hapjes die vaak terugkomt zijn belegde sandwiches, gevulde bladerdeeg hapjes en lekkere quiche. Je kan de High Tea op locatie nuttigen, maar ook lekker thuis. Ideaal als jullie daar voorkeur voor hebben of het voor sommige niet mogelijk is om buiten de deur te eten. Het enige dat je zelf hoeft te doen is water koken voor de thee.

Welke kies jij?

Wil je een lekkere High Tea bestellen? Dan biedt Broodje.nl jouw verschillende lekkere opties. Te beginnen met de normale High Tea. Jullie genieten van broodjes met divers beleg, diverse hartige mini snacks en lekkere zoete mini hapjes. Dit in combinatie met een flesje jus d’orange en theezakjes om thee mee te maken. Dezelfde heerlijke variant is er ook met een flesje prosecco, namelijk de High Tea met bubbels! Echt romantisch samen genieten? Ga dan voor de High Tea Deluxe voor 2. Je krijgt een uitgebreide selectie van mini broodjes en divers beleg, zoete en hartige hapjes, snacks en gebakjes, vers fruit en chocolaatjes. Dit samen met 2 lekkere verse smoothies en 1 flesje prosecco (20 cl) met 2 fluteglaasjes. Tot slot kan je ook nog gaan voor de High Tea belegd. Deze variant lijkt iets meer op een lunch met verschillende belegde broodjes, saucijzenbroodjes, een scone, mini muffins, een chocolade lolly en 4 mini gebakjes.

High Tea bestellen

Een High Tea bestellen en thuis laten bezorgen gaat super makkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is een High Tea uitkiezen en aangeven waar jij de High Tea wil laten bezorgen. Wist je dat dit niet eens perse je eigen adres hoeft te zijn? Je kan ook iemand verrassen met een lekkere High Tea en een handgeschreven kaartje. De lokale cateraar zorgt voor kwaliteit van de producten en een flexibele bezorging. Zo weet je altijd zeker dat je High Tea vers is en natuurlijk super lekker smaakt. Wil je liever een lekkere brunch met verse broodjes en verschillend beleg? Laat dan een heerlijke brunch thuis bezorgen. Natuurlijk kan je ook afwisselen, af en toe jezelf verwennen hoort erbij toch?