Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Vintage lederen rugzakken

Lederen rugzakken staan voor sportiviteit en een jeugdige frisheid. De praktische helpers bieden veel ruimte en geven de look aan een modieuze blikvanger.

De vintage-look van lederen rugzakken staat voor de stijl die in het verleden is getrimd en straalt een bijzondere charme uit. Retro rugzakken zijn verfijnd met een antieke afwerking en zijn gemaakt van de beste lederen materialen. Cognac bruine stadsleren rugzakken en steengrijze wandelrugzakken zien er uit zoals gebruikt. De gebruikte look is ook duidelijk te zien aan stijlbepalende decoraties zoals franjes, gouden gespen of decoratieve knopen. Een retro lederen rugzak is de perfecte combinatiepartner voor casual outfits.

De leren rugzak in een vintage design biedt veel ruimte voor alle accessoires zoals een bril, mobiele telefoon, boeken, tablet of laptop. Voor vrouwen is het de comfortabelere tegenhanger van de handtas, die meestal beperkt is in volume. Daarnaast is een van de onderscheidende kenmerken van de handtas dat deze met een handvat of over 2 schouders kan worden gedragen, zodat hij zelfs bij een volle rugzak nog comfortabel op de schouders zit. Zware handtassen daarentegen hebben de neiging om van de schouder af te glijden.

Het ruwe leer dat in veel retro-rugzakken wordt gebruikt is bijzonder slijtvast en houdt de rugzak binnenin droog en zorgt voor relatief constante temperaturen in de rugzak gedurende een relatief lange tijd. De laptop wordt dus niet warm of de chocolade wordt niet te zacht als het buiten warm wordt.

Inmiddels zijn er vintage lederen rugzakken verkrijgbaar in diverse, vooral dikke en stevige soorten leer en ook kleuren, zodat u in principe voor elke wens de juiste retro-rugzak kunt kopen. Of het nu gaat om een stadsrugzak om te winkelen of om de universiteit – retro rugzakken zien er trendy en waardevol uit!

Een voordelige lederen rugzak met vintage look vind je in de Cowboysbag sale. Tassen van het beste volnerfleder tegen zeer voordelige prijzen!