Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Tuin en buitenleven

Tips voor een warme en schitterende wintertuin

Een magische wintertuin die er gezellig en warm uitziet, wie wil dat nou niet? Een tuin met veel hout doet denken aan de natuur. Blokhutten met een Scandinavische look met een paar planten of gekleurde tuinhuizen, tuinsets met overkapping, en andere tuin accessoires maakt u van uw wilde tuin een ontspannen omgeving. Zo geniet u nog meer van de zon en de natuur, gewoon bij u in de achtertuin!

Ontdek Douglas tuinhout

De eerste tip is een makkelijke. Kom langs bij de showroom van de houthandel in Roosendaal. Het team specialisten geven deskundig advies over al het Douglas hout in Roosendaal. Tip twee: Ontdek de tuinhuizen van Douglas hout. De kwalitatieve tuinhuizen hebben een looptijd van jaren! De derde tip is er een voor de klanten die de tuin tot een hoogtepunt willen maken: neem een tuinhuisje met veranda. Met deze drie simpele tips zet u de eerste stappen richting een strakke en met hout aangeklede mooie tuin waar u trots op kunt zijn. Het Douglas hout  is nu eenmaal het fijnste hout om mee te werken en gaat ook nog eens jaar na jaar mee!Na de grote basis elementen te hebben aangeschaft vindt u bij in de showroom in Roosendaal meerdere tuin accessoires voor de aankleding. Wellicht wilt u bij deze nieuwe look een nieuw tuinset of maakt een vuurkorf de houten look helemaal tot een warme ontspannen plek.

Tuin met hout maakt warm en ontspannen

Een tuin met veel hout geeft een warme en ontspannen look en feel. Maar ook een terrasoverkapping van hout of een nieuw houten tuinhuis brengen de warmte in de tuin. Een natuurlijk product waar goed mee te werken is, wie wil dat nou niet? Voor vragen over houtsoorten, palen, ribben of andere tuin ideeën met hout kunt u terecht bij het vakkundige team tuinhoutcentrum de Oude Stee in Roosendaal.

https://www.deoudestee.nl/