Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vakantie

Waar moet ik deze winter op vakantie gaan voor de mooiste ervaring?

Gedurende de winter kunnen reizigers kiezen uit een aantal verschillende bestemmingen in Europa. Je kunt de beste plaatsen voor je wintervakantie vinden, of je nu op zoek bent naar prachtige steden, prachtige sneeuwlandschappen, traditionele kerstmarkten en -vieringen, of al het bovenstaande. Als je op zoek bent naar een ander soort vakantie, misschien één vol spanning, wintersport, of misschien gewoon de ervaring van het slenteren door de straten van een stad onder het genot van warme chocolademelk, zoek dan niet verder. Ook dan ben je in Europa op de juiste plaats.

In de winter is Sevilla, dat in Spanje ligt, ook een prachtige plek om te bezoeken

Andalusië herbergt een aantal prachtige stranden en skigebieden, maar de stad Sevilla kent enkele van de warmste zomers van het Europese vasteland, met gemiddelde maxima die vaak de 40 graden overschrijden. Het begin van de lente en het einde van de herfst zijn de ideale tijden om deze stad van sinaasappelbomen en mooie fonteinen te bezoeken.

Fietsen door Frankrijk

Fietstochten in Frankrijk zijn een prima alternatief voor paardrijden als je door de wijngaarden en dorpjes van de Champagne reist vanwege het over het algemeen prettige klimaat in de regio. Net als in Nederland viert Frankrijk gedurende de hele maand december verschillende nationale feestdagen, waardoor dit een populaire tijd is voor toeristen om naar de regio te reizen. De grootste stad in de regio is Reims, en hier staat de majestueuze kathedraal waar de koningen van Frankrijk werden gekroond. De stad Épernay is echter ook de thuisbasis van een aantal bekende champagnehuizen. Er is een schat aan activiteiten en bezienswaardigheden te zien! Liever iets dichter bij huis? Dan kun je kiezen voor een vakantiepark Belgische kust waar je het ongetwijfeld ook naar je zin zult hebben!

Blijf je in Nederland?

Als je het besluit hebt genomen om in Nederland te blijven, maar nog niet weet of je een roadtrip gaat maken om de mooiste stranden van het land of de best bewaarde geheimen te bekijken, dan kun je je in ieder geval vermaken in een huisje op een van de Waddeneilanden. Het maakt niet uit of je in je eentje naar een huisje op Vlieland of Ameland gaat, met je complete familie, of met je significante andere; de sfeer zal altijd warm en uitnodigend zijn.

Reistip: Costa Rica!

Een van de eerste dingen die je zullen opvallen aan Costa Rica is het adembenemende natuurschoon van het land. Je kunt in Costa Rica alles ontdekken wat je zoekt, of het nu gaat om een spannende vakantie, activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin, een verrukkelijke keuken, of een fantastische plek om te verblijven, zoals een huisje aan het water. Het prachtige land is altijd al een prachtige plek geweest om te bezoeken, met zijn stranden, rivierdalen, regenwouden en een grote verscheidenheid aan diersoorten, naast zijn restaurants, bars en luxe hotels; maar de laatste jaren is het steeds bekender geworden als een ongelooflijke locatie.

Wanneer je liever dichtbij huis blijft kun je een camping Ardeche aan rivier boeken voor jouw volgende vakantie.

Ook een optie is om een vlucht te nemen naar de andere kant van de wereld

Het Great Barrier Reef is zonder enige twijfel een van de beste plaatsen om op vakantie te gaan als je een van de meest ongelooflijke wonderen die de natuur te bieden heeft wilt bekijken. Het is zo uitgestrekt is dat het zelfs vanuit de ruimte kan worden waargenomen. Zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar is het mogelijk om kennis te maken met de verbazingwekkende en ongewone mariene planten en dieren die er samenleven!