Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Dakdekker Apeldoorn

Een goed dak boven je hoofd is toch wel een van de primaire levensbehoeftes. Vooral in Nederland, met de regens en herfststormen die zo gewoon voor ons zijn. Eigenlijk is het raar dat we, ondanks dit grote belang, amper aandacht besteden aan ons dak. Pas wanneer de boel begint te lekken, realiseren we ons dat we ons dak wel degelijk regelmatig moeten controleren en inspecteren. Helaas is het dan vaak al te laat.

Decennia ervaring met alle daken

Roofing Service Nederland is opgericht in 1970 en heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd als het aankomt op dakbedekking. Met onze specialistische medewerkers (ruim vijftig) hebben we de expertise in huis voor elk soort dak. We zijn actief in heel Nederland, ook in Apeldoorn.

Of u nu een plat dak heeft, dakpannen of een sedumdak, wij hebben de kennis in huis om uw dak in tiptop conditie te houden. Wij sturen onze dekdakkers ook regelmatig op cursus om de nieuwste inzichten op het gebied van dakbedekking tot zich te nemen.

Inspectie voorkomt lekkage

Om te voorkomen dat u overlast krijgt van lekkages is het belangrijk dat u regelmatig een dakinspectie laat uitvoeren. Onze dakdekkers kunnen u bijstaan met een rapport over de staat van uw dak. Na dit dakinspectie-rapport gaan we het gesprek met u aan en geven we u een persoonlijk advies. Zo  weet u precies hoe uw dak eraan toe is en welk onderhoud in de komende jaren noodzakelijk is. Soms is dat een renovatie, maar meestal kan een dak met een gedegen onderhoudsplan nog vele jaren mee.

Sedumdak

In Apeldoorn bieden we ook diverse duurzame daken aan. Denk hierbij aan het sedumdak, groendak of andere duurzame dakbedekking.

Neem contact met ons op

Heeft u een dakdekker nodig in Apeldoorn en de directe omgeving? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

https://www.tafels99.nl/