Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Deurmat voor buiten

Een deurmat is essentieel in elk huishouden. Vuil en vocht onder de schoenen komen zonder een deurmat makkelijk binnen. Je vloer wordt aangetast door alle elementen van buiten, zoals, zand, steentjes, modder en vocht. Er zijn verschillende soorten deurmatten die beschermen tegen vuil en vocht. Een deurmat op maat zijn er in alle verschillende soorten modellen en maten. De keuze voor een deurmat buiten wordt bepaald door persoonlijke smaak en of de buitenmat bij het exterieur past.

Welke eigenschappen hebben schraap- en borstelmatten

Schraap- en borstelmatten hebben meerdere functies dan alleen maar vuil buiten houden. Borstelmatten schrappen het vuil van schoenen op en mede door de bijzondere constructie, valt het meteen onder de mat. Losse vuildeeltjes kunnen hierdoor niet mee naar binnen komen, omdat er niks op de deurmat buiten blijft liggen. De borstelmatten hebben een rubberen, rib of stof inleg, met kleine harde borsteltjes. Doordat de harde borsteltjes dicht op elkaar zitten, zijn ze op het oog nauwelijks te zien. Zij zorgen voor het schrappende effect onder de schoenen. Er is veel keuze uit kwaliteit borstelmatten. De deurmat buiten is makkelijk schoon te krijgen door met een bezem te schrobben. Hiervoor heb je alleen water en zeep voor nodig.

Wat is een outline deurmat buiten?

De outline deurmat buiten is een van de bekendste en populairste merken. De prijs/kwaliteitsverhoudingen zijn uitstekend en is in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Met een standaardmaat van 50 bij 80 kan de mat bijna bij elke voordeur passen. Hij is vervaardigd uit 100% Polypropyleen en door de dikte van 22 millimeter, houdt hij veel vuil en vocht buiten. De outline matten zijn er in verschillende types, kleuren en uitvoeringen.

Hoe kies je de juiste buitenmat?

Een deurmat buiten heeft de zware taak om veel schoenen per dag schoon te vegen. Het is van belang om een deurmat buiten te kiezen die van goede kwaliteit is. Het voordeel van een buitenmat op maat is, is dat het voorkomt dat geen enkele schoen overgeslagen wordt. Een mooie deurmat die passend is, heeft vele voordelen. Uitglijden wordt onmogelijk gemaakt, door de antislip die aan de onderkant is bevestigd. Bovendien is een op maat gemaakte deurmat buiten naar eigen wens gecreëerd in je favoriete stijlvorm, patronen en kleuren. Ook kun je hem helemaal naar wens personaliseren. Gasten voelen zich welkom als er een stijlvolle deurmat voor de deur ligt. De matten voor buiten zijn speciaal gemaakt uit materiaalsoorten die tegen elke weersomstandigheden bestand zijn. Een grote pluspunt is dat je ze uit kunt wassen, zonder dat ze verweren of hun kleuren verliezen.

https://www.deurmatdirect.nl/buitenmatten