Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Een bedtent voor in de slaapkamer voor je kind is supertof!

Heeft je kind nog geen bedtent in haar of zijn slaapkamer? Koop er dan eentje. Dat is namelijk superleuk voor jouw kind(eren). Het biedt ze extra ruimte om te spelen, maar je kunt er tegelijkertijd ook een opbergruimte voor het speelgoed van maken als je dat wenst. In deze blog lees je alles over waarom een leuke bedtent in de kamer van jouw kind niet kan ontbreken.

Bij wat voor bedden vind je een bedtent?

Bedtenten zijn voornamelijk te koop bij halfhoogslapers. Dit type bedden biedt voldoende ruimte voor jonge kinderen om eronder te spelen. Een hoogslaper is voor jonge kinderen nog te hoog. Een onder een laag bed kun je geen speeltent plaatsen. Daarom zul je dus altijd een bedtent voor halfhoogslapers vinden. Zoals bij deze webshop met veel goedkope halfhoogslapers.

Waarom een bedtent kopen?

Nu volgen de redenen waarom je een bedtent voor een halfhoogslaper moet kopen voor je kind. Er zijn heel veel redenen om dit te doen.

Het geeft je kind veel plezier

Een bedtent geeft je kind ontzettend veel speelplezier. Je kind kan samen met andere kinderen erin spelen, of in zijn/ haar eentje net voor het slapen gaan. Het is een makkelijke plek om even te gaan spelen. Je hoeft je verder als ouder niet zorgen te maken waar je kind is wanneer ze op hun slaapkamer rustig aan het spelen zijn.

Zeeën aan opbergruimte

Naast dat de bedtent een speelpaleis kan zijn, doet het ook functie als opbergruimte voor speelgoed. Het kan een ruimte zijn om de knuffels op te bergen, boxen duplo of lego te plaatsen, het poppenhuis te stallen of verkleedkleren neer te stallen.

Het kost weinig geld

Een bedtent kost daarnaast niet veel geld. Je kunt er al een kopen voor €40. Dat is geen geld als je ziet hoeveel speelplezier je kind er voor terugkrijgt.

Draagt bij aan de ontwikkeling van je kind

Een bedtent draagt bij aan de ontwikkeling van je kind. Oe dan, hoor ik u zeggen. Een bedtent zorgt voor een sociale ontmoetingsplaats om te spelen voor kinderen. Een plek waar ze rustig, zonder invloeden van de drukke buitenwereld hun fantasieën de vrije loop kunnen laten gaan. Dat is heel erg belangrijk om kinderen hier de ruimte voor te geven. In de drukke maatschappij van tegenwoordig kan een kind al snel teveel indrukken krijgen. Afgeleid raken door de technologische apparaten zoals mobieltjes van hun ouders, TV’s, huisdieren of andere afleidende zaken. Door een bedtent leert uw kind geconcentreerd te spelen, en daarvan te genieten.

Een fijne plek om tot rust te komen

Even lekker tot rust komen in de bedtent is ook erg fijn. Een plek waar je je veilig voelt en helemaal van jou is. En je niet hoeft te denken aan je stomme zus of rare ouders. Het is een rustgevende plek waar je uitstekend een boek kunt lezen.

Wat voor desssins bedtenten zijn er?

Nu je ook overtuigd bent van dat een bedtent van veel toegevoegde waarde is voor je kind, wil je natuurlijk weten wat voor mooie bedtenten er allemaal zijn. Je kunt uw favoriete bedtent hier ontdekken. Van een lente-tent, spiderman tent tot en met de brandweer. Wat het leuke is aan bedtenten is dat je ze ook nog eens kunt verwisselen, wanneer je kind uiteindelijk graag een ander thema wil.