Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket kopen

Ik ben op zoek gegaan naar lamelparket want ik wilde lamelparket kopen, zo kwam ik op de site van Bax Houthandel. Zij hebben op de website veel verschillende soorten vloeren staan en dus ook een groot diversiteit aan parket(vloeren). Maar natuurlijk is het lastig welke soort nou het beste bij jouw huis past en zal het wel mooi staan? In dit blogje zoek ik uit welke soort parket ik in mijn huis wil en welke ik bij Bax Houthandel zou gaan halen. Ook lees je hier welke het uiteindelijk is geworden en hoe ik er aan ben gekomen. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd een reactie plaatsen onder dit blogje.

Lamelparket

De lage prijzen van alle vloeren, inclusief lamelparket, waren vrijwel lager als die van de concurrenten. Daarna ga je je natuurlijk de vraag stellen of het wel allemaal klopt. Is het wel kwalitatief goed als de prijs zo laag is? Krijg je weinig voor de aangegeven prijs? Ik ben dit allemaal uit gaan zoeken maar kwam al snel tot een simpele maar duidelijke conclusie. Bax Houthandel produceert het hout namelijk zelf en komt er geen tussenhandel aan te pas. Zij krijgen het rechtstreeks uit de fabriek en daarom zijn hun bedragen zo laag. Dat maakt het ideaal om daar je soorten vloer of soorten hout aan te schaffen. Na deze verduidelijking heb ik contact gezocht met het bedrijf en hebben zij mij geholpen om de ideale lamelparketten vloer voor mij uit te kiezen, wat allemaal uitermate vriendelijke en uitstekend verliep.

Bax Houthandel

Om mijn lamelparket op te halen ben ik vrijwel direct langs Bax Houthandel gegaan. Zij beschikken daar over een gigantisch groot assortiment vloeren en konden mij dus zeer gemakkelijk helpen met het zoeken naar de juiste lamelparket vloer.

Heb jij nou ook lamelparket nodig voor je nieuwe vloer? Dan raad ik jou Bax Houthandel aan!