Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Maak jouw tuin compleet met een mooie walnootboom

Ben je op zoek naar een mooie boom voor jouw tuin? En zou je het ook leuk vinden om noten uit je eigen tuin te kunnen eten? Dan is een mooie walnootboom een uitstekende optie. Deze notenbomen doen het uitstekend in ons Nederlandse klimaat en geven heerlijke noten die je in veel verschillende recepten kunt gebruiken. Wanneer je een mooie en gezonde walnotenboom wilt kopen, doe je dit bij Kwekerij Westhof in ’s-Heer Abtskerke in Zeeland. Bij deze professionele kwekerij vind je veel verschillende varianten die er stuk voor stuk mooi uit zullen zien in jouw tuin of bedrijfstuin.

Welke variant kies je voor jouw tuin?

Bij deze kwekerij vind je walnotenbomen van verschillende mooie varianten. Zo kies je bij Kwekerij Westhof altijd een mooie walnootboom die bij jouw tuin past. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een zelfbestuivende walnotenboom? Dan kies je voor een Buccaneer-boom van deze kwekerij. Deze bomen hoeven niet bij soortgenoten in de buurt geplant te worden om een mooie opbrengst te geven. De opbrengst van deze bomen is bovendien relatief groot en de noten hebben een heerlijke smaak. Ben je op zoek naar een variant die geschikt is voor een kleinere tuin? Kies dan voor de Broadview-variant. Deze bomen zijn erg compact maar geven wel een mooie opbrengst aan makkelijk te openen noten. Welke variant je ook kiest, je koopt altijd een boom voor jouw tuin die heerlijke noten geeft.

Ga langs bij deze kwekerij en bekijk hun bomen

Breng gerust een bezoek aan deze kwekerij om een walnootboom te vinden die bij jouw tuin of bedrijfstuin past. Heb je vragen over de verschillende varianten van deze kwekerij? Hun ervaren medewerkers vertellen je graag meer en helpen je bij het vinden van jouw ideale boom. Welke boom je ook kiest, je zal ieder jaar genieten van heerlijke noten!

https://www.walnoten.nl/