Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Schoonmaak offerte zoeken

Ik was druk op zoek naar een website waar ik bedrijven kon benaderen voor een schoonmaak offerte. Sinds kort heb ik een bedrijf met aardig wat kantoorruimte en er komen vaak klanten langs. Het kantoor is 120 vierkante meter en heeft twee verdiepingen. Ik wilde het mijn collega’s en mezelf niet aandoen om buiten werktijd om, nog even met z’n allen het kantoor schoon te maken. Dit hebben wij twee keer gedaan, en toen zijn we tot de conclusie gekomen dat wij wel echt hulp nodig hadden van een schoonmaakbedrijf. Een schoon kantoor is immers niet meer dan vanzelfsprekend! Helaas zijn er zoveel schoonmaakbedrijven, dat ik niet zo goed wist naar welk bedrijf ik een aanvraag voor een schoonmaak offerte toe moest sturen. Dit blijkt toch lastiger te zijn dan dat het lijkt, en kost ook meer moeite dan ik had gedacht..

Een schoonmaak offerte aanvragen

Omdat er zoveel schoonmaakbedrijven zijn, wist ik niet goed bij wie ik een schoonmaak offerte aan moest vragen. In onze regio zitten wel een stuk of tien schoonmaakbedrijven, dus zie daar maar het bedrijf uit te kiezen die het beste past bij de wensen je hebt en die ook nog binnen het budget past. Ik heb ontzettend veel websites van schoonmaakbedrijven gezien en met veel bedrijven contact gehad. Maar geen enkel bedrijf sprak mij echt aan. Gelukkig kwam een vriend van mij met een goede oplossing!

Schoonmaakbedrijfexpert.nl

Een goede vriend van mij had een bericht op internet gezien waar ze positief verrast waren over schoonmaakbedrijfexpert.nl. Op deze website kan je een opdracht geven om de website te laten zoeken naar schoonmaak offerte. Na een aantal dingen ingevuld te hebben, kreeg ik enkele dagen daarna reactie en heb ik een passend schoonmaakbedrijf gevonden. Had ik deze website maar eerder gevonden!