Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Taxus Media Hicksii planten in de tuin

Ben je op zoek naar een mooie plant voor in de tuin, koop dan een Taxus Media Hicksii. Deze haagplant is een mooi groen blijvende plant. Het heeft geen bladeren, maar naalden die het hele jaar groen blijven. Deze planten kunnen wel meer dan 50 jaar oud worden. Een groenblijvende haag, die niet snel groeit en de naalden blijft behouden. Een klein nadeel is dat er ook rode besjes in kunnen groeien. Je moet er rekening mee houden dat zowel de naalden maar ook deze rode besjes giftig kunnen zijn. Let er dus op wanneer er kleine kinderen in de tuin komen, maar ook honden en katten dat zij niet in de buurt van deze haag komen. Ook wanneer er takken van deze plant af vallen of gesnoeid worden hou er dan ook rekening mee dat deze giftig zijn. 

Kies zelf de leverweek voor de bestelling

Je bent van plan om een bestelling te plaatsen hierbij Haagplanten Heijnen, maar je moet ook werken. Voordeel is dat je hier zelf aan kan geven welke week de bestelling geleverd kan worden. Hierdoor is het makkelijker voor jou om ervoor te zorgen dat jij of iemand anders thuis is om de bestelling in ontvangst te nemen. Is er een bestelling geplaatst van, meer dan €350,- dan is de bezorging geheel gratis. 

Alle haagplanten, waaronder ook de Taxus Media Hicksii, die je hier bij Haagplanten Heijnen besteld komen uit eigen kwekerij. Dit bedrijf bestaat al vanaf 1976 en is nu al drie generaties in de familie. De kwaliteit van alle planten die hier worden verkocht zijn dan ook bijzonder goed.