Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woningen

Hoe kan een goede makelaar zich onderscheiden?

Wanneer je klaar bent om je huis te gaan verkopen, wil je hier natuurlijk de maximale prijs voor krijgen. In de praktijk kan een huis makkelijk verkocht worden, maar er ook daadwerkelijk de prijs voor krijgen die jij in gedachten hebt is vaak een ander verhaal. Heel veel heeft te maken met het presenteren van het huis en hoe de makelaar de verkoop behandeld. Nou zijn er ontzettend veel makelaren die staan te springen om jouw huis te verkopen, maar hoe scheid je het kaf van het koren? Hoe kan een professionele makelaar in Arnhem zich onderscheiden van de rest?

Een goede makelaar in Arnhem

De meeste makelaars proberen zich er snel van af te maken en kiezen voor bekende sites waar zij de woning op plaatsen in de hoop dat deze snel verkocht wordt. Meestal is alleen dat niet voldoende. Een goede makelaar zoals Van Ons makelaar in Arnhem vindt dit vaak niet voldoende. Het is immers de bedoeling om je te onderscheiden van andere huizen en daardoor is foto’s plaatsen op een site om huizen te verkopen vaak ook niet voldoende. De meeste sites, zoals Funda, hebben tegenwoordig een hoop meer technieken om een huis te onderscheiden van andere huizen. Een makelaar die zich wil onderscheiden van de rest kan het beste gebruik maken van deze technieken zodat hij of zij het huis wat verkocht moet worden goed onder de aandacht kan brengen. Foto’s zetten op Funda en Facebook zijn dan pas het begin. 

3-D presentaties

Tegenwoordig worden er steeds nieuwere technieken uitgebracht om een huis bij mensen onder de aandacht te brengen. Een daarvan is door middel van een 3D presentatie. Met het gebruik van een VR-bril kan iemand de woning bezoeken alsof hij er daadwerkelijk is. Ook kan een makelaar gebruik maken van video-materiaal in plaats van alleen foto’s en afbeeldingen om een huis onder de aandacht te brengen. Ook dat zal er voor zorgen dat iemand sneller de woning bekijkt dan wanneer er alleen gebruik wordt gemaakt van foto’s. Al deze technieken zullen ervoor zorgen dat iemand als verkoopmakelaar net dat stapje extra zet voor zijn klanten. 

Conclusie

En dat is ook net wat de ene makelaar kan onderscheiden van de andere makelaar. Net dat stapje extra willen zetten voor de klant. Wanneer de makelaar namelijk net iets meer doet dan een andere makelaar, zal dit ook bij de klant zo gezien worden. Op die manier verkoopt de klant zijn of haar huis sneller en zullen ze meer tevreden zijn over de makelaar die zij gevraagd hebben om het huis te verkopen. Indien je ook een makelaar wilt die net dat ene stapje harder zet dan een ander, bezoek dan de website van Van Ons Makelaars om zo contact op te nemen.

https://www.vanonsmakelaars.nl/