Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woningen

Houten sokkel kopen in Duitsland?

Onze diensten omvatten het gehele aankoopproces en wij begeleiden u graag vanaf de planning van uw ideeën via de uitvoering van uw ideeën en wensen tot advies na de aankoop, zoals het onderhoud van uw droommeubels of kopen van houten sokkels. In Duitsland noemen ze het een Holzsaule online. 

Of we u nu kunnen ondersteunen bij het vinden van ideeën of dat u al specifieke ideeën heeft voor uw favoriete meubelstuk, houten sokkel of woonaccessoire – wij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden! Wij staan ​​altijd persoonlijk voor u klaar en zijn bereikbaar via diverse contactmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon en contactformulier op de website of kijk op onze social media kanalen. U bent ook van harte uitgenodigd om ons te bezoeken in onze tentoonstelling in Göttingen.

Uw massief houten meubelen en decoratieartikelen bij ons bestellen is veilig en ongecompliceerd. U kunt direct via onze website bestellen of uw bestelling telefonisch of schriftelijk doorgeven. We willen u ook maximale veiligheid en flexibiliteit bieden in het betalingsproces. U kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden: aankoop op rekening, creditcard, vooruitbetaling of PayPal. We zijn Trusted Shops-gecertificeerd en alle betalingen worden verwerkt via beveiligde SSL-codering.

Binnen Duitsland bezorgen wij uw bestelling gratis tot aan uw voordeur. Ook bieden wij u een mogelijke levering aan uw gewenste meubel voor uw veilig verpakte gewenste meubel. Wilt u een houten sokkel kopen in Duitsland? Zoek dan is even op een holzsaulen. Dit betekent een houten sokkel in het Duits. 
  
Je kan onder andere een sokkel wit of zwarte bestellen online. Meer informatie check dan even de website.