Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Zakelijk

Behandel een koe goed

Melk is een product dat in bijna alle vormen terug komt in onze consumptie goederen. Denk maar is aan producten zoals pannenkoeken, koeken, yoghurt, koffiemelk, of vrijwel elke pasta saus. Er zijn nog talloze producten op te noemen waar nog meer melk in zit. Daarnaast drinkt vrijwel iedere Nederlander dagelijks een glas melk. De melk in bijna al deze producten komt uit de koe. Moet je nagaan hoe multifunctioneel dit dier eigenlijk is. We drinken haar melk, eten haar vlees en maken kleren van de huid. Het is dus belangrijk dat het een koe van kwaliteit is. Een koe van kwaliteit ontstaat niet zomaar, de koe moet dan goed en met liefde behandeld worden. Hierdoor stijgt de kwaliteit van het vlees, de melk en de huid. Dit is goed voor de koe, voor de boe voor jou als consument. 

Om de koe een zo aangenaam mogelijke omgeving te bieden zijn er verschillende bedrijven zoals Wijmanshandeladvies die een deskundig agrarisch advies kunnen geven op basis van kennis en expertise. Vaak wordt door hun geadviseerd om het merk . . te gebruiken. Dit merk hecht waarde aan het natuurlijke gevoel van de koe. De koe heeft in de vrije natuur namelijk drie meter nodig om te gaan liggen. Alles wat zich hier in bevind ervaar de koe als hinder en hierdoor gaat de koe niet liggen. En het is de bedoeling dat de koe liggen gaat. Cowhouse hecht hier waarde aan en zorgt ervoor dat de producten de koe niet kunnen bezeren.

Zorg naast comfort ook voor een plek waar de koe zichzelf kan onderhouden. Dit gebeurt doormiddel van een koeborstel. Deze borstel heeft niet alleen een masserende werking maar zorgt er ook voor dat de koe schoon blijft. Hygiëne is belangrijk voor de koe. Dit zorgt er namelijk voor dat er geen ziektes ontstaan en hierdoor een groot deel van de producten verloren gaan.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/