Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Grondverzet in de bouwsector in regio Noord-Holland

Heeft u een klus klaar liggen voor het verrichten van grondverzet in de omgeving van Noord-Holland? Aarzel dan niet om Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in te schakelen om u te helpen bij het transporteren van diverse machines. Naast de machines verhuren ze ook uitrustingsstukken voor een graafmachine. Met deze machines en toebehoren kunt u in mum van tijd aan de slag met uw bouwproject.

Laat de machines leveren op locatie

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. is een gerenommeerd verhuurbedrijf en ze richten zich op het verhuren van machines en daarnaast het uitvoeren van loonwerk. Het bedrijf is gevestigd in Wijdewormer, maar ze leveren hun machines voor grondverzet ook buiten Noord-Holland. Ze beschikken over een uitgebreid machinepark. Hier staan verschillende graafmachines en shovels, maar ook trekkers en kranen. Dit zijn zowel grote als kleine machines, dus u kunt gegarandeerd de juiste machine huren voor uw bouwproject. Daarnaast verhuren ze ook diverse uitrustingsstukken per graafmachine. Bekijk de machines op de website via www.niekkonijn.nl en vraag een offerte aan voor de juiste benodigdheden. Wanneer u de machines huurt, worden ze ook bij u op locatie geleverd. Ze verzorgen namelijk het dieplader transport van hun eigen machines, maar ook van machines van derden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoeren van zware ladingen en weet u zeker dat de machines op de juiste tijd geleverd worden. Ga direct aan de slag met het verrichten van grondverzet.

Kies voor kwaliteit en service

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. is een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Ze staan garant voor een hoge kwaliteit en een goede service. Daarnaast hebben ze een team met deskundige medewerkers, die altijd zorgen voor een vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. Huur uw machines voor het uitvoeren van grondverzet in Noord-Holland bij dit bedrijf en huur de daarbij behorende uitrustingsstukken voor de graafmachine.