Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Autos en Motoren

De voordelen van shortlease

Steeds meer mensen kiezen ervoor om geen auto meer te kopen, maar om er één te leasen. Dit biedt je natuurlijk als grote voordeel dat je niet ineens een enorm bedrag hoeft uit te geven, maar je maandelijks een vast bedrag betaald en verder geen omkijken meer hebt naar onderhoud, afschrijven en reparatie. Doordat de meeste leasecontract vaak meerdere jaren lopen, kan het zijn dat dit je ervan weerhoudt om het te doen. Gelukkig zijn er ook alternatieven. Vooral zakelijk gezien is het een stuk prettiger om te kiezen voor shortlease bij shortlease 123. Zo zit je namelijk nergens aan vast en kun je vrijwel zonder risico een nieuwe auto rijden. Wil jij weten welke voordelen het nog meer heeft voor je? Wij vertellen het je in dit artikel.

 

De nieuwste auto’s bij shortlease 123

Kies je voor een shortlease bij shortlease 123, dan weet je zeker dat je de keuze hebt uit de nieuwste auto’s. Dit heeft als voordeel dat deze auto’s zijn voorzien van de nieuwste technologieën, zodat je niet alleen veilig de weg op kunt, maar ook van alle gemakken bent voorzien. Uitermate comfortabel en veiligheid slaan bij deze nieuwste auto’s de handen ineen. Het is daarom dus ook niet heel vreemd dat steeds meer bedrijven kiezen voor een shortlease. Het mag dan misschien wel iets duurder zijn, maar dan ben je wel verzekerd van altijd de nieuwste auto’s met bijbehorende techniek.

 

Flexibiliteit staat op plek één

In de huidige tijd is flexibiliteit van enorm belang voor veel werkgevers. Kies je voor shortlease, dan zit je helemaal nergens aan vast. Zo kun je direct je contract stopzetten op ieder gewenst moment. Het voordeel ervan, is dat tijdelijke werknemers snel kunnen worden voorzien van een passend voertuig, maar je bij uitdiensttreding ook niet vastzit aan een langdurig contract. Doordat het risico voor de ondernemer beperkt wordt, is het veel aantrekkelijker om het gewoon eens te proberen. Kortom, alles bij elkaar heeft het louter voordelen om te kiezen voor een shortlease en opzichte van een langdurige lease. Vooral als ondernemer.

 

Voordelig

Kies je voor lease, dan betaal je hiervoor een vast bedrag per maand. Dit bedrag is bij een shortlease natuurlijk hoger, dan wanneer je kiest voor een langdurige lease. Toch ben je uiteindelijk een stuk voordeliger uit. Wanneer je een auto least, dan hoef je namelijk niet na te denken over zaken zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties, en eventueel vervangend vervoer. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen, dus vooral als ondernemer is het prettig te weten welke kosten je maandelijks kunt verwachten. Zo hoef je dus niet bang te zijn voor een flinke tegenvaller omdat de reparatie van het voertuig veel hoger is uitgevallen dan gedacht. Vooral als startende ondernemer, die liever niet direct een enorm risico lopen, is het zeker aan te raden om te kiezen voor shortlease.