Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Autos en Motoren

Nieuw museuminterieur

Het Mazda Museum van Mazda Motor Corporation, gevestigd in het hoofdkantoor in Hiroshima, heeft een volledige renovatie ondergaan. Het museum toont historische voertuigen en tentoonstellingen over de geschiedenis van het bedrijf sinds zijn oprichting.

Op 23 mei van dit jaar zal het museum zijn deuren openen voor het publiek. Het ruimtelijke ontwerp en de displays hebben een complete makeover ondergaan. Het doel van deze renovatie is om klanten een ruimte te bieden waar ze het merk Mazda kunnen ontdekken en om de rol van het museum als basis voor de communicatie van het merk Mazda te versterken.

Bovendien werd vandaag een online Mazda Museum gelanceerd op de officiële internationale Mazda website, zodat nog veel meer bezoekers door de museumstukken kunnen bladeren.

Met een rustig kleurenschema in combinatie met warme verlichting en houten oppervlakken is het interieur en het exterieur van het nieuwe Mazda Museum ontworpen volgens het nieuwste designconcept van het merk Mazda, zodat de bezoekers een elegante en toch gezellige ruimte wordt geboden.

Het museum heeft tien verschillende tentoonstellingszones met een decor en verlichting die passen bij het thema van elke zone. Het hele museum is ontworpen om de bezoekers een verhalende ervaring te bieden over Mazda’s visie voor de volgende eeuw en de gedachten die ten grondslag liggen aan de productie van Mazda in de afgelopen honderd jaar. 

Bovendien biedt de entree de bezoekers een ruimte om zich te ontspannen en dichter bij het merk te komen, terwijl ze genieten van de aanblik van de nieuwste Mazda-modellen die worden tentoongesteld. Het bedrijf zal ook de populaire fabrieksrondleidingen blijven aanbieden, waarbij bezoekers echte assemblagelijnen in werking kunnen zien.

Mazda opent een online museum dat virtuele rondleidingen aanbiedt met gedetailleerde uitleg over elke zone en dronebeelden laat zien van de tentoonstelling. Mazda Kids Channel zal ook begrijpelijke uitleg geven aan kinderen over de automotive industrie en de autoproductie van Mazda. 

Private Lease

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Er zijn een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Opkomende merken om te leasen:

De Leasemaatschappij koopt de auto en hij blijft hun bezit. Jij houdt je spaargeld dus lekker voor jezelf en hoeft je niet druk te maken over het verkopen of inruilen van je auto. Aan het eind van de overeenkomst lever je de auto weer in en kies je weer een nieuwe.

U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Kiest u voor Private Lease dan, gaat u geheel zorgeloos rijden in de auto van uw dromen. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Wil je leasen, maar heb je nog geen idee welke auto bij je past? Private lease-auto’s vergelijken biedt dan uitkomst. Filter in een private lease-vergelijker op verschillende categorieën. Bepaal bijvoorbeeld je budget, de looptijd en het aantal kilometer dat je verwacht te rijden. 

De kosten van private lease zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals het type auto en de leaseperiode. Kies je voor private lease van een elektrische auto, dan zijn de maandelijkse kosten meestal hoger dan hetzelfde model auto dat op brandstof rijdt. Ook tussen het private leasen van een automaat en een handgeschakelde auto zitten verschillen in prijs. Als je een private lease-aanbieding kiest, bespaar je ook weer wat geld door de korting die je krijgt.

Gerelateerde artikelen

s jouw VW Classic je lust en je leven? Het is de hoogste tijd dat je kennismaakt met Paruzzi!

Slagen voor je rijbewijs doe je bij Rijschool Delft!

Wat te overwegen voordat je een auto wrap neemt