Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Beauty en verzorging

Kies voor haarverzorging in deze kapsalon in het centrum van Delft

Kies voor professionele haarverzorging in het centrum van Delft in de salon van Art of Beauty by Antoinette en laat uzelf volledig in de watten leggen door een ervaren team van specialisten. Deze kapsalon is al jaren het vaste adres voor menig inwoner van het centrum van Delft. Profiteer ook van de diensten van deze salon wanneer u een afspraak maakt voor uw haarverzorging. U wordt hier altijd vriendelijk geholpen en hartelijk ontvangen met een kop thee of koffie. Vervolgens gaat u met deze professionals in gesprek om uw wensen te bespreken. Zij stellen vervolgens samen met u een kapsel samen dat aan al uw eisen voldoet. Wilt u uw behandeling uitbreiden? Kies dan voor een van de vele schoonheidsbehandelingen die de specialisten van deze kapsalon in het centrum van Delft aanbieden.

Deze professionals gebruiken alleen de beste producten voor uw haar

Wanneer u een afspraak maakt met de specialisten van deze kapsalon in het centrum van Delft, rekent u alleen op de beste haarverzorging. Uw haar wordt verzorgd met de professionele producten van het merk Artègo Hair Professional. Deze producten bevatten geen parabenen waardoor uw haar geen schade oploopt, maar juist de verzorging krijgt die u wenst. Dankzij de plantaardige ingrediënten en essentiële oliën in deze producten wordt uw haar hersteld en krijgt het een natuurlijke glans. Deze producten zijn bovendien dierproefvrij waardoor u zorgeloos kunt genieten van een ontspannende haarverzorging.

Reserveer vandaag nog uw afspraak in deze salon

Wilt u gebruikmaken van een van de diensten van deze professionele kapsalon in het centrum van Delft? Maak dan vandaag nog een afspraak! Deze salon is behoorlijk populair, dus het loont zeker de moeite om op tijd een plekje voor uzelf te reserveren. Dit doet u eenvoudig via de site, maar u kunt natuurlijk ook altijd even binnenlopen in de salon om met een van de teamleden een afspraak te maken. Zij kijken ernaar uit om u daar te verwelkomen.