Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Beauty en verzorging

Voordelen van ooglidcorrecties

Heb je altijd al een vermoeid gezicht door wallen of hangende oogleden? Voelen de oogleden zwaar aan en is het onmogelijk om deze open te maken? Vooral bij het ouder worden, wordt de huid rondom je ogen verslapt. Hierdoor kunnen de oogleden gaan hangen en dit kan een vervelend effect hebben op je blik. Zo zie je er vermoeid uit, terwijl je dit helemaal niet bent en kan dit nare gevolgen hebben. Met ooglidcorrecties aan de bovenoogleden en de onderkant van je oogleden kun je dit voorkomen. Vaak zit er teveel vet of spier in de oogleden en zorgt dit voor het hangende effect. Met de ooglidcorrecties zorg je ervoor dat dit weggaat en dat je weer een frisse blik hebt. Wat houden ooglidcorrecties precies in? Welke kliniek kun je het beste inschakelen? Wat gebeurt er na de ingreep? Dat zijn vragen die we beantwoorden.

Wat houden ooglidcorrecties precies in?

Voordat je een ooglidcorrectie laat uitvoeren, is het verstandig om te weten wat er nu precies gebeurt. Tijdens een ingreep zorgt de chirurg ervoor dat je er niks van kunt voelen en wordt dit gedaan met een plaatselijke verdoving. Van de verdoving zelf voel je bijna niks, dit wordt namelijk altijd gedaan met zeer dunne naalden. Hier overtollig huid van het bovenooglid wordt weggehaald en de spieren ingekort. Bij ooglidcorrecties wordt er ook gekeken of het bovenooglid moet worden gecorrigeerd of juist het onderooglid. Bij het bovenooglid wordt het overtollige huid die het bovenooglid zwaar maakt verwijderd. Dit is vaak een snellere operatie en hiervan kun je ook snel herstellen. Bij het onderooglid wordt vaak juist vet weggehaald en dit zorgt ervoor dat je minder last krijgt van wallen.

Wat gebeurt er na de ingreep?

Het is ook handig om te weten wat er nu precies gebeurt na de ingreep. Ten eerste is het van belang dat je op locatie kunt uitrusten met ijs op de ogen. Op deze manier voorkom je een eventuele zwelling of dat de snede opnieuw open kan gaan. Ook is het van belang dat je opgehaald wordt door iemand die je kent en die je begeleidt naar je woning. Je mag namelijk de komende dagen niet meer autorijden en je moet ook goed kunnen uitrusten. Ten slotte maak je meerdere afspraken met de kliniek waarbij er wordt gekeken of de ooglidcorrecties geholpen hebben en/of je resultaat ziet, hierbij worden vaak ook de hechtingen uit de oogleden gehaald.

Een kliniek zoeken

Heb je interesse in het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie? Wil je weer een frisse uitstraling en geen vermoeide blik? Dan is het van belang dat je een kliniek vindt waar je een ooglidcorrectie kunt laten uitvoeren. Door online te zoeken naar ‘ooglidcorrecties’ krijg je vaak een grote lijst met verschillende resultaten. Kijk hierbij goed naar de topresultaten, omdat dit vaak de beste aanbieders zijn op dit gebied. Een voorbeeld hiervan is ABC Clinic. Weet je het niet zeker? Kijk dan op de website van de kliniek en kijk na de voor en na foto’s van de ingrepen. Hieraan kun je zien of de kliniek zijn werk goed uitvoert en dit dus ook bij jou zal doen.