Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

7 manieren om van het voorjaar te genieten

 

Kies de lekkerste koffiebonen voor je koffie

Niets is fijner om ’s ochtends op je gemak een kopje koffie te zetten en te genieten van de opkomende zon. Toch is de ene koffie de andere niet. Experimenteer dus eens met de lekkerste koffiebonen en koffiesiropen tot je de ultieme lentesmaak te pakken hebt.

Maak vaker een wandeling

Nu het weer wat beter wordt, is er geen reden meer om binnen te blijven en de hele dag te bingewatchen. Ga lekker naar buiten. Daarbij is wandelen ook nog eens goed voor je: je maakt je hoofd leeg en je verbrandt behoorlijk wat calorieën. Als je iedere dag een wandeling van een halfuur maakt, kun je zonder pardon genieten van een drankje van de lekkerste koffiebonen en een stuk taart.

Sta iets eerder op

Vroeg opstaan heeft zo zijn voordelen: je voelt je energieker en je kunt langer genieten van de dag. Daarbij is de zonsopkomst natuurlijk prachtig om te zien. Dat je vroeg opstaat, hoeft niet meteen te betekenen dat je meteen de was moet doen of moet stofzuigen. Je kunt die extra tijd ook gebruiken om even rustig op te starten.

Ga lekker tuinieren

In de lente is het tijd om je tuin aan te pakken: Gras maaien, wroeten in je moestuin of onkruid wieden. Misschien zie je er tegenop, maar als je eenmaal lekker bezig bent en de zonnestralen voelt, wil je niet meer anders. Vergeet ook niet om de tuinmeubels schoon te maken en check voor de zekerheid hoe de barbecue er bij staat. Just in case van een vroege hittegolf.

Eet buiten

Zodra de temperatuur stijgt, kun je buiten eten. Ja, in het voorjaar is het misschien wat koud, maar met een jas aan is het prima te doen. Een vuurkorf of een kleine heater doen ook al wonderen. Met een kop koffie van de lekkerste koffiebonen krijg je ook al meteen een warmer gevoel.

Ruim je kledingkast op

Hoog tijd om je kledingkast onder handen te nemen. Maak bijvoorbeeld meer ruimte voor korte broeken en jurkjes en berg die dikke truien op. Kledingstukken die je niet meer draagt, kun je doneren

https://medellinsecret.nl/verse-koffiebonen