Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

affraan van de beste kwaliteit koopt u bij Crocussavitis!

Rood goud

Saffraan is een exotisch specerij dat wereldwijd gebruikt wordt voor het bereiden van traditionele gerechten. De typisch rode kleur en de hoge kostprijs zorgen ervoor dat saffraan ook wel ´rood goud´ genoemd wordt. Verschillende saffraan producten van hoge kwaliteit kan u bij Crocussativus verkrijgen. Bij Crocussativus kan u zowel saffraan poeder als saffraan bollen en pure saffraan kopen. Al hun producten worden steeds uitgebreid getest, waardoor een topkwaliteit verzekerd wordt

Puur saffraan poeder

Wilt u saffraan kopen, kan u zowel voor saffraan draadjes als voor saffraan poeder kiezen. Het voordeel van de poedervorm is dat het meteen, zonder te roosteren of te weken, aan de gerechten toegevoegd kan worden. De kenmerkende smaak en kleur zullen onmiddellijk aan het gerecht worden afgegeven. Crocussativus verkoopt dan ook puur saffraan poeder zonder enige toevoeging, iets wat u meteen aan de smaak en geur zal merken. Bovendien wordt het poeder in een speciale luchtdichte verpakking geleverd, zodat er niets van de kwaliteit verloren gaat!

Lokaal gekweekte saffraan bollen

Crocussativus verkoopt ook duurzame en gecertificeerde saffraan bollen, zodat u zelf saffraan kan kweken. Alle bollen zijn afkomstig van lokale kwekerijen. Crocussativus ondersteunt de boeren tijdens de productie en de verkoop van deze saffraan bollen. Zo wordt er niet alleen voortdurend op de kwaliteit van de saffraan bollen toegekeken, de producten kunnen zo ook aan een scherpe prijs verkocht worden.

Saffraan kopen doet u bij Crocussativus

Bij Crocussativus zal u steeds veilige en kwaliteitsvolle saffraan kopen. Hierdoor wordt het speciale aroma en de typische smaak steeds bewaard. Een snufje saffraan zal dan ook voldoende zijn om van de unieke smaak te genieten. Saffraan maakt elk gerecht gezonder en aantrekkelijker, iets waar u dankzij Crocussativus ook van zal kunnen profiteren!