Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

iPad hoezen

Als je investeert in iets moois als een iPad, dan hoort daar simpoelweg een mooie iPad hoes bij. Je hebt iPad hoezen in overvloed en hebt volop keuze in onder meer de kleur en het materiaal dat voor de iPad hoezen gebruikt is.

De hoezen bieden je iPad extra bescherming

iPad hoezen zijn er voor de iPad 2020 met een fraai 10,2 inch scherm van het merk ESR. Je kiest voor een stand case of extra bescherming. Deze iPad hoezen heb je van leer, PU leer en siliconen. Het is in elk geval steeds stootvast materiaal. De kleuren? Je hebt deze iPad hoezen in de kleuren zwart, rood, grijs, bruin en blauw. Voor de iPad 2019 (10,2 inch scherm) heb je dezelfde keuzes te maken. Dit geldt ook als je een iPad Air 2019 Pro of een iPad Air 2019 hebt.

Zo blijft je iPad langer in perfecte staat

Ook voor de iPad 2018 zijn volop iPad hoezen beschikbaar, hoezen die ervoor zorgen dat je iPad langer in perfecte staat blijft. Je hebt nu de keuze uit iets meer kleuren met zwart, grijs, wit, roze, rood, paars, oranje, groen en bruin. Je koopt deze iPad hoezen van onder andere de merken ESR, Brydge, IcareR en Supcase. Deze hoezen heb je overigens in zowel de smart cover vorm als als stand case. Bovendien zijn deze hoezen ook beschikbaar uitgevoerd in plastic. Heb je een iPad 2017, dan heb je dezelfde keuzemogelijkheden zoals die gelden voor de uitvoerring van 2018.

Het gebruikte materiaal is stootvast

iPad hoezen voor de iPad 4, 3 en 2 zijn er als stand case en in kindvriendelijke vorm. De kleuren die beschikbaar zijn? De hoezen zijn er in elk geval in zwart, wit, roze, rood, paars, oranje, groen, bruin en blauw. Ook nu geldt dat het gebruikte materiaal steeds stootvast is en dus nog eens extra bescherming geniet. De iPad hoezen zijn als stand case beschikbaar. Je hebt ze echter ook in de kindvriendelijke uitvoering. En zo heb je dus steeds genoeg te kiezen als het om iPad hoezen gaat. Dat heb je ook als het om andere accessoires voor je iPad gaat overigens, want ook op dat vlak is er ruim voldoende aanwezig.