Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Altijd een goede keuze; Italiaanse witte wijn

Bella Italia

Of je nu italiaanse rode wijn of witte wijn wilt drinken: er is voldoende keuze in wijnen uit Bella Italia. Bij een gerecht of gewoon zo? Je proeft de zon, de warmte en gezelligheid in elke goede fles italiaanse rode wijn of witte wijn!

Makkelijk kiezen

Vinopronto is gespecialiseerd in italiaanse witte en italiaanse rode wijnen. Hun mooie en uitgebreide assortiment is handig gegroepeerd op smaak, zodat je in één klik kiest voor een soepele italiaanse witte wijn die prima past bij je voorgerecht of je vis, of juist een volle italiaanse witte wijn die zelfs champignons en truffels kan weerstaan.

Als de combinatie maar goed is!

Smaken verschillen: waar de ene voor een italiaanse rode wijn gaat, kiest een ander voor een witte. Naast je eigen voorkeur gaat het vooral om de combinatie van wat je erbij eet. Alleen dan komt de smaak van wijn en eten goed tot zijn recht en proef je dat deze elkaar versterken. Wist je dat je voor stevige kazen niet altijd hoeft te kiezen voor italiaanse rode wijnen? Volle witte wijnen zijn daarbij zeker zo lekker. Check Vinopronto voor tips!

https://vinopronto.nl/