Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Sport

Fitness en healthcenter Il Fiore Maastricht

Il Fiore healthcenters te Maastricht fitness met net dat iets meer

Il Fiore healthcenter te Maastricht is de ‘place to be’ als je wil fitnessen in een bijzondere setting. Ons healthcenter is gevestigd in een prachtige voormalige kerk gelegen in de wijk Mariaberg, waar de glas-in-loodramen en hoge gewelven jou een unieke fitnessbeleving bieden. 

Faciliteiten

onze vestiging in Maastricht heeft ook een uitgebreid aanbod aan faciliteiten. Maak gebruik van onze ‘personal training’, virtuele groepslessen of leef je uit in de ‘functional box zone’. Is sporten en bewegen niet zo vanzelfsprekend? Dan kan je rekenen op onze professionele fysiotherapeuten. Wie er vroeg in de ochtend bij is kan gebruik maken van de ‘koffiecorner’, kom er gerust met wat vrienden bijkletsen na een workout. We hebben ook een ‘drink & bites’ zone voor een gezonde snack of maaltijd.

Rond je ‘workout’ af in onze infrarood sauna’s, onder een van onze zonnebanken of in onze gezellige Il Fiore lounge waar je in stijl kan ontspannen en natuurlijk ook kan genieten van een heerlijk kopje thee of koffie.

Voordelen

Houdt onze acties zeker in het oog, zo bieden we zeer interessante kortingen aan op al onze lidmaatschappen. Blijf dus alert voor nieuwe acties en wees er snel bij.

Yes upgrades!

Dompel je volledig onder in de fitnesswereld en geniet van onze upgrades. Zo bieden wij jou bij Il Fiore healthcenter een app aan waarmee je jouw vooruitgang kan volgen, trainingsthema’s kan opstellen, je ledenvoordelen kan zien en zo veel meer. Krijg je dorst van al deze extra’s? Die kan je lessen met onze Yanga Sports Water automaten. Even geen zin om naar de club te joggen of te fietsen? Parkeer met een gerust hart op onze parking voor €5,99 voor 4 weken lang.

Wordt lid

Trainen Maastricht kan al vanaf €13,99 voor 4 weken lang. Wil bij al onze clubs in Maastricht kunnen sporten dan kan dit met ons premium lidmaatschap. Wil je de club eerst graag komen ontdekken kies dan voor onze gratis dagpas. Of kom eens langs voor een rondleiding.

De nummer één

De nummer één training in Maastricht vind je bij Il Fiore. 7 fitnessclubs in jouw buurt, door de week open tot 22:00 en een ruim aanbod aan faciliteiten, met daarboven op een gezellige en unieke fitness ervaring op jouw maat. Il Fiore healthcenters, jouw doel is onze passie.