Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Betaalbare mobiele lichtmasten bij Trime

Betaalbare mobiele lichtmasten bij Trime

Bent u op zoek naar een betaalbare mobiele lichtmast om niet of slect verlichte plaatsen te kunnen verlichten? Kijk dan eens op de website van Trime: mobielelichtmasten.nl. Dit bedrijf is expert op het gebied van mobiele lichtmasten en levert mobiele lichtmasten voor iedere mogelijke toepassing.

Koop of huur een mobiele lichtmast bij Trime

Bij mobielelichtmasten.nl kunt u niet alleen terecht voor dde aanschaf van een mobiele lichtmast Zo kunt u er ook voor kiezen om een mobiele lichtmast te huren. Mocht u twijfelen over welke mobiele lichtmast het beste geschikt is voor uw locatie? Dan kan Trime bij u langs komen om een lichtmast naar keuze te demonstreren. Naast de levering en verhuur van lichtmasten kan Trime u ook helpen bij het installeren en instellen van de lichtmast. Alle lichtmasten van Trime zijn zeer goed onderhouden en hebben weinig draaiuren gemaakt. U bent dus altijd verzekerd van een zeer goede mobiele lichtmast.

Laat u adviseren

Bij Trime heeft u de keuze uit maarliefst 30 verschillende types lichtmasten. Ook kunt u per mobiele lichtmast kiezen uit een groot aantal lampen. Het is dus belangrijk dat u goed geadviseerd wordt over de juiste keuzes. De medewerkers van mobielelichtmasten.nl hebben veel ervaring en kunnen u perfect vertellen welke lichtmast het beste aansluit op uw toepassing.

Toepassingen

Lichtmasten kunnen toegepast worden voor een  aantal uiteenlopende toepassingen. Zo kunt u met een mobiele lichtmast evenemententerreinen verlichten. Maar ook op bouwplaatsen en bedrijfsterreinen worden vaak lichtmasten ingezet. Ook bij het verlichten van  snelwegen en spoorwegen worden lichtmaten gebruikt. 

Onderhoud en reparatie 

Nadat de lichtmasten aan u geleverd zijn houdt de service van Trime niet op. Bij Trime werken een aantal zeer vaardige technische mensen. Ze zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van de geleverde lichtmasten en kunnen u tevens voorzien van deskundig advies. 

Wat doet de Trime Group nog meer? 

Naast het leveren van lichtmasten staat de Trime group bekend om het leveren en onderhouden van mobiele cameramasten, (Hybride) generatoren, Mobiele wasplaatsen en mobiele desinfectietunnels.

https://www.mobielelichtmasten.nl/mobielelichtmasten/x-start-6×150-led-mobiele-lichtmastaggregaat-kopen-betaalbare-prijs/