Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Cocktail catering door The Cocktail Agency

Organiseer jij binnenkort een feest, evenement of ander soort partij en wil je je gasten voorzien van unieke en exclusieve cocktail catering? Dan ben je bij The Cocktail Agency helemaal aan het juiste adres. Wij verzorgen professionele cocktail catering op feesten en evenementen. Met een eigen bar, barman en heerlijke cocktails zorgt cocktail catering altijd voor een spektakel. Het is een heuse eye catcher en zorgt tevens voor entertainment.

Waarom The Cocktail Agency inschakelen?

  • Ervaring: wij zijn al meer dan 12 jaar actief
  • Spectaculair: cocktail catering van unieke en exclusieve cocktails
  • Professioneel: cocktails gemaakt door een vakman
  • Kwaliteit: een betere prijs/kwaliteit verhouding ga je niet vinden
  • Voor cocktail catering en cocktail workshops in Amsterdam

Professionele cocktail catering

Je kunt professionele cocktail catering voor allerlei doeleinden inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan een jacht of schip, met daarop je eigen mobiele cocktailbar. Of je organiseert een evenement en wilt deze graag een luxe en unieke uitstraling geven. Of je wilt je gasten op een feest of partij heerlijke cocktails kunnen serveren. Cocktail catering is dus niet louter voor personeelsfeestjes, verjaardagen en dergelijke feestjes.

Waar bestaat het pakket uit?

Als je The Cocktail Agency inschakelt voor cocktail catering krijg je jouw eigen barmen, Dave Muller. Hij is een internationaal erkende mixologist met diverse prijzen op zijn naam. Verder zorgen we voor een fraaie en mobiele cocktailbar. De cocktails die we maken en serveren zijn uniek en exclusief. De ingrediënten die we gebruiken, zoals sterke drank, likeuren, kruiden, purees, siropen en verse sappen, zitten bij het pakket inbegrepen. Dat geldt eveneens voor materialen die we nodig hebben, zoals glaswerk, bar gereedschappen, shakers en crushed ijs.

Get in touch!

Ben je benieuwd naar onze cocktail catering en wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06-28 86 83 09 of het online contactformulier op onze website invullen.

https://thecocktailagency.nl/