Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Wonen in Twente met Marcel Kon Makelaar Enschede & Borne

Kom wonen in het prachtige Twente

Alleen een echte Twentenaar begrijpt de schoonheid van de regio Twente in het oosten van het land. Maar wij Twentenaren zijn er zó trots op dat we het graag met de rest van Nederland willen delen. Ontdek de prachtige witte wieven en mystieke nevels van de Dinkel. De natuurparken verspreid door de regio, de typische coullissen landschap, prachtige monumenten uit de middeleeuwen, het boerenlandschap met eiken van meerdere generaties oud. Dit en zoveel meer! Wonen in Twente is een genot. En bij Marcel Kon makelaars kunnen wij deze droom verwezenlijken.

Met Twentse roots sturen wij de woningmarkt in Enschede, Hengelo, Almelo en Borne om woningkopers- en verkopers te helpen aan hun nieuwe droomhuis.

Jouw makelaar voor nieuwbouw en bestaande woningbouw

Met twee locaties is ons makelaarskantoor in Enschede en Borne goed vertegenwoordigd in de regio. Dankzij een sterke samenwerking met bouwbedrijven & aannemers, gemeentes en woningbouw corporaties kunnen wij ieder zoekopdracht uitstekend vervullen. Van starterswoningen tot aan luxe appartementen en vrijstaande woningbouw, ons kantoor beheert een zeer gevarieerd portfolio aan huizen.

Een een huis kopen in Enschede, Hengelo of Almelo betekent meteen dat je kiest voor het leven in (in ons optiek) één van de mooiste regio’s van het land. Twente is een omgeving waar mens en dier in harmonie leven. Waar ruimte is om te leven. Waar je naar de grote stad kunt gaan voor al je inkopen en moderne wensen, maar waar je ook kunt terug trekken in de natuur voor meer rust en natuur.

Wist je dat bijvoorbeeld dat het Nationaal Park Noordoost-Twente een van de twintig Nationale Landschappen is die door de Nederlandse regering in 2005 zijn aangewezen? Met een oppervlak van ca. 43 duizend ha kom je niets tekort aan natuur. Het park vindt je in de gemeente Dinkelland, Tubbergen, Oldenzaal en Losser. Dit is net tussen Almelo, Oldenzaal, Enschede en de Duitse grens. Probeer het eens uit 😉

Waarom kiezen voor ons makelaarskantoor in Enschede of Borne

Ons team van Marcel Kon makelaardij is door en door Twents en daar zijn we trots op. Wij verkopen elk huis en wij komen in contact met iedereen die interesse heeft om een woning te kopen. We stellen ons altijd informeel en warm op, omdat dat past bij ons DNA. Niet voor niets staat ons deur ook letterlijk open voor ieder die vragen heeft of meer informatie wil over een woning die te koop staat. Met een toegewijd team, bestaande uit erkende NVM makelaars en in het Nederlands Register voor Vastgoed erkende Taxateurs (NRVT) én assistenten zijn wij inzetbaar voor:

Taxatieservice binnen 48 uur

Direct weten wat de waarde is van je woning? Vraag dan een taxatie aan in Enschede, Hengelo, Almelo of Borne en wij zorgen ervoor dat er binnen 48 uur een taxatierapport wordt gemaakt. Een taxatierapport kan waardevolle inzichten bieden als je een woning wilt verkopen, maar ook als je de waarde van een woning goed wilt inschatten als het je het wilt gaan kopen.

https://www.marcel-kon.nl