Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

De mooiste trouwauto’s huren

Je trouwdag is een bijzondere dag. Afgezien van het feit dat het de mooiste dag van je leven zal zijn, is het ook een dag die bol staat van verschillende activiteiten. Naast het geven van het ja-woord is de omlijsting de kers op de taart. Tal van zaken komen hierbij kijken, van de trouwlocatie tot de fotograaf. Vanzelfsprekend mag ook de trouwauto niet ontbreken. Je wilt natuurlijk als pas getrouwd stel in stijl worden vervoerd en dus ga je een trouwauto huren.

Zelf rijden of een trouwauto huren met chauffeur

Het goede nieuws is dat nagenoeg elke wens uitvoerbaar is. Of je nu het liefste in een klassieke wagen als een Rolls Royce vervoerd wilt worden of toch liever in een modern ogende Audi R8 V10, jouw wens kan uitkomen. Op het gebied van trouwauto’s zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om de belangrijkste gasten deelgenoot te maken van deze bijzondere dag. Je kan bijvoorbeeld een complete bus als trouwauto huren, bijvoorbeeld een Parijse bus. Deze is groot genoeg om 30 gasten te vervoeren en is ideaal om je trouwdag sfeervol te laten verlopen. Wil je het liever intiem houden, kies dan voor een trouwauto zonder chauffeur. Op die manier geef je zelf de perfecte invulling aan je trouwdag en heb je desgewenst heel de dag jouw favoriete auto tot je beschikking.

Trouwauto huren met versieringen

Een van de zaken waar je niet direct aan denkt is de versiering van de trouwauto. Natuurlijk kun je met het huren van de trouwauto ook het boeket op de motorkap regelen, maar je kan het ook wat creatiever aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan bloemen op de handgrepen, een enorme strik op de motorkap in plaats van een boeket of een combinatie van beiden. Wat je wensen ook zijn, met de auto van je dromen ga je de mooiste dag van je leven krijgen.