Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Een fijne wandeling begint met Lowa wandelschoenen

Bij een lange wandeling mogen goede wandelschoenen niet ontbreken. Goed zittende wandelschoenen kunnen namelijk een hoop ellende met zere voeten of zelfs blaren voorkomen. Met de wandelschoenen van Lowa wordt elke wandeling een beetje makkelijker.

Lowa wandelschoenen

Lowa is een Duits wandelschoenenmerk, dat al bijna honderd jaar bestaat. Het merk heeft zowel mannenschoenen als vrouwenschoenen in het assortiment en schoenen met verschillende breedtes. Bij wandelschoenen is het namelijk essentieel dat de pasvorm goed is om blaren en zere voeten de voorkomen. Door de verschillende maten en breedtes, zul je bij Lowa altijd een schoen vinden, die jou precies past. De schoenen worden gemaakt van vocht doorlatende materialen, wat ervoor zorgt, dat de schoen ademt en je minder last hebt van zweetvoeten. Door de demping in de zool zullen je voeten minder snel moe worden en kun je het wandelen langer volhouden.

Welke wandelschoen kies je?

Welke wandelschoen je kiest, ligt helemaal aan, wat je zelf het prettigste vindt en waar je gaat wandelen. Hoge wandelschoenen beschermen je enkels tegen verzwikken, wat handig is, als je veel in de bergen of op ongelijk terrein gaat wandelen. Maar bij een wandeling op vlak terrein beperken ze je bewegingen en dat vindt niet iedereen prettig. Daarnaast zijn ze vaak zwaarder, waardoor je sneller moet zult worden. Lage wandelschoenen zijn lichter comfortabeler en ademen vaak beter. Ze zijn daarom meer geschikt voor lange afstanden en voor wandelen in warm weer. Maar ze geven minder steun en je hebt sneller een steentje in je schoen. Lowa heeft zowel hoge als lage wandelschoenen in hun assortiment.

Het gaat er vooral om welke schoen lekker zit. Bij Ronald Adventure Shop vind je een ruime keuze aan Lowa wandelschoenen, die je online kunt bestellen. Om zeker te weten dat de schoen perfect past, kun je ook lang komen in de winkel om de schoenen uit te proberen.