Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Fysio in Zutphen nodig?

Gespecialiseerde praktijk voor fysio in Zutphen

Nadat we een aantal jaar geleden naar Zutphen verhuisden, hebben we ons meteen ingeschreven bij een nieuwe huisarts en tandarts. Echter merkten we na een aantal jaren dat we nog op zoek waren naar een fijne praktijk voor fysio in Zutphen. Dat was niet erg, want geen enkele van de gezinsleden had klachten. Helaas veranderde dit nadat mijn zoon zijn voorste kruisband afscheurde tijdens een vriendschappelijke voetbalwedstrijd. Hij moest eerst geopereerd worden, en kreeg daarna driemaal per week fysio van Fysiotherapie W&H. We vertellen graag meer over hoe we het werk van deze praktijk ervaren hebben.

Betrokken en geduldige fysiotherapeut

Wij vonden het heel erg prettig dat de fysiotherapie tijden de fysio behandeling in de praktijk in Zutphen heel betrokken was. De eerste paar keren kwam hij bij ons thuis, omdat mijn zoon nog te veel pijn had om naar de praktijk te komen. Dat was echt geen enkel probleem, de fysiotherapeut begreep dat het nou eenmaal lastig was en had veel geduld. Na de behandeling had mijn zoon wel veel pijn, waardoor hij er vaak tegenop zag. Uiteindelijk heeft hij dat ook tegen de fysiotherapeut gezegd, hij leefde ontzettend met onze zoon mee en legde uit dat het over een paar weken vast weer beter gaat.

Weer op het veld

Nadat mijn zoon weer wat flexibeler was en weer kon fietsen, vond de fysio in de praktijk in Zutphen plaats. Mijn zoon ging er driemaal per week heen en was na 9 maanden volledig uitbehandeld. 9 maanden na de blessure mocht hij rustig weer mee trainen met het team. Hij doet helaas nog niet mee met de wedstrijden, maar dat komt wel weer. Hij wil eerst nog een aantal maanden goed trainen met het team, zodat hij het vertrouwen in zijn knie weer terug krijgt. We zijn de fysiotherapeuten van Fysiotherapie W&H ontzettend dankbaar voor de goede behandeling die ze Niels gegeven hebben.

https://fysiotherapiewh.nl/