Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Gebitsprothese Deventer nodig? TTL Appelhof helpt u graag

Gebitsprothese Deventer bij een ervaren tandtechnisch laboratorium

Bent u doorverwezen naar TTL Appelhof voor het laten aanmeten van een kroon, brug of gebitsprothese? Voor alle soorten gebitsprothesen in Deventer bent u van harte welkom bij Tandtechnisch Laboratorium Appelhof & Zoon uit Deventer. Uw tandarts blijft eindverantwoordelijk voor de geleverde zorg. Als u geen eigen tandarts heeft, dan kan Appelhof u voorstellen aan een van de tandartsen uit het eigen netwerk.

Tandtechniek in Deventer sinds 1931

Na de start van Jan Appelhof in 1931 op een zolderkamer aan de Zwolseweg, staat inmiddels de derde generatie aan het roer. Dirk-Jan Appelhof, de kleinzoon van Jan en de zoon van Jan junior, staat nog steeds voor dezelfde hoogwaardige zorg en een goede service aan de klanten. Inmiddels bevindt het pand waar u terecht kunt voor een gebitsprothese Deventer zich sinds 2002 aan de Munsterstraat in Deventer. TTL Appelhof is al negentig jaar specialist in tandtechniek en biedt solide oplossingen voor uw gebitsprobleem, waar u lang plezier van heeft.

TTL Appelhof: deskundig en begripvol

Of u nu een kies kwijt bent, last heeft van tandverkleuring of kampt met een snurkprobleem, TTL Appelhof biedt de juiste behandeling. Dit laboratorium uit Deventer staat bekend als zeer deskundig op het gebied van implantaten, kronen, bruggen en protheses. De specialisten waar u mee te maken krijgt hebben bovendien ervaring met het behandelen van mensen die erg opzien tegen de behandeling. Zij stellen u gerust en weten hoe ze het beste met angstige patiënten kunnen omgaan.

TTL Appelhof is aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek. Heeft u een gebitsprothese in Deventer nodig? Bij dit laboratorium voor cosmetische en tandtechnische oplossingen kunt u de hoogste kwaliteit verwachten, die geleverd wordt door ervaren specialisten die moderne apparatuur tot hun beschikking hebben!

https://www.ttl-appelhof.nl/