Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Gebruik de Scan van Scripted en floreer met uw organisatie!

Een bedrijf runnen is niet altijd gemakkelijk. U moet uw plek in de markt zien te vinden en hier een geschikte klanten kring ontwikkelen. De manier waarop u uw bedrijf inricht heeft invloed op uw prestaties in deze markt. U doet er daarom goed aan om zo nu en dan uw organisatie te laten checken door een externe partij. Dit zodat u helder krijgt wat uw sterkten zijn, en vooral, op welke onderdelen het beter kan. In dit artikel zal ik de unieke bedrijfsscan van Scripted Consultancy uitleggen. We spreken de werkwijze en de voordelen van een dergelijke scan.

Om maar direct met de deur in huis te vallen, de bedrijfsscan van Scripted biedt een kwalitatief, snel en betaalbaar advies. U kunt met dit advies uw bedrijf optimaliseren. Traditionele adviseurs bieden een zelfde advies, maar deze zijn duur en kunnen weken of maanden duren om samen te stellen. Dit is tijd en geld waar de voornamelijk kleinere ondernemer niet over beschikt. Daarom is daar de scan van Scripted Consultancy.

Werkwijze

Omdat u waarschijnlijk geen zin heeft in het ondergaan van lange adviessessies van enkele dagen of weken hebben wij hier een oplossing voor. De eerste stap in ons advies is namelijk een gesprek met een externe chatbot. U bent hier slechts 15 tot 20 minuten van uw tijd aan kwijt. Hier verzamelen wij alle informatie die wij nodig hebben en bespaart dit u een hoop gedoe en tijd.

De tweede stap is het verwerken van uw informatie in ons eigen ontworpen systeem. Hier ligt onze kracht doordat een systeem zeer kostenbesparend is.

Vervolgens wordt de output van ons systeem door een fysieke adviseur gecontroleerd en wordt deze opgestuurd naar u.

Voordelen

De positieve punten spreken voor zich. Zo zijn de kosten tot wel 20 keer lager dan bij traditionele adviesbureaus. Is de levering tot wel 50 keer sneller en is de kwaliteit van een goed niveau.

Wilt u meer weten over deze scan, bezoek dan onze website.

Teun Koldeweij

Oprichter Scripted Consultancy

https://www.scriptedconsultancy.com/