Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Gezondheid

Opzoek naar een spiritueel coach?

Een spiritueel coach helpt je opnieuw jezelf te ontdekken

Een spiritueel coach helpt mensen door meer inzicht in hun gedachten te krijgen. Ze helpen je met het onbewuste te doorgronden zodat je weet wie je echt bent. Door je innerlijke te ontrafelen kunnen ze een helder beeld scheppen van de persoon die je echt bent Ze leren je ook de door de maatschappij, opgelegde denkpatronen te doorbreken en te zijn wie je echt bent. Doorheen het ganse proces inspireert en stimuleert de spirituele coach om jezelf beter te leren kennen en ook persoonlijke belemmeringen te benoemen en weg te nemen. De spirituele coach kan je ademhalingstechnieken leren als je onder stress staat, kan je helpen met vragen die je jezelf nooit stelde, zoekt de oorzaak van onze weerstand die we vaak ervaren, leert je naar je diepe innerlijke zelf te luisteren, geeft tips om dingen anders aan te pakken. Hij leert je weer hoe je naar jezelf moet luisteren via innerlijke rust en vrede.

De belangrijkste doelen voor jezelf op een rijtje

Verbetering van je zelfbeeld
Het resultaat op lange termijn is houden van wie je bent en de mogelijkheid om persoonlijke doelen te behalen. Je leert weer opnieuw te houden van jezelf en je negatieve zelfbeeld om te zetten naar zelfliefde.

Voor en aan jezelf denken
Doorheen het proces leer je beter omgaan met je eigen gevoelens, emoties en weerstand die jezelf hebt. Het moment dat je opnieuw eens voor jezelf denkt is een wonderbaarlijk moment. We worden zo geleefd in deze maatschappij dat we zelfs niet meer weten hoe we zelf over iets denken.

Innerlijke vrede en rust
Na het proces ben je bewust van je kunnen en kennen. Je ervaart als het ware een innerlijk rust en vrede. Door jezelf weer beter te leren kennen, ervaar je een diepe vorm van rust?

https://www.zoma-opleidingen.nl/