Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Gemak van geld

Tegenwoordig is betalen gemakkelijker dan ooit, men kan nu ook betalen met een pinpas zonder de code in te voeren. Het geld wordt als het ware er zo afgehaald. Dit zorgt ervoor dat het proces nog sneller verloopt en dat men iets kleins kan kopen in een mum van tijd. Ook is het online betalen ook stukken simpeler geworden, zo kan alles met een app betaald worden en is het zelfs mogelijk om een code te scannen waarna er direct afgerekend kan worden. Om die reden hebben steeds minder mensen contant geld op zak. Zij kunnen overal pinnen zonder dat dit extra kost.

Doordat er zoveel pintransacties zijn is geld meer een nummer dan een waarde. Hetzelfde geld voor briefgeld, eigenlijk is dit een papiertje van nog geen cent, maar heeft een waarde doordat dit door mensen is toegediend. Een grote stapel contant geld heeft dus een kleine waarde in producten maar in echte waarde is deze veel waard. Omdat geld een cijfer is, het online betalen stuk makkelijker geworden, men kan gemakkelijk geld heen en weer sluizen zonder dat er iemand tussenkomt. Vroeger diende men naar de bank toe te gaan om iets over te maken, nu kan het in 1 klik overgeboekt zijn.

Ook het salarisproces kan al helemaal online geregeld worden, er zijn een aantal bedrijven die dit uitvoeren en zorgen dat het salaris wordt geregeld door andere bedrijven. Zo ook het bedrijf CBBS, zij specialiseren zich op het gebied van salaris, tevens hebben zij veel kennis van Cao’s. Zij kunnen ook u helpen met uw salaris, bereken salaris dan ook zelf en vervolgens door CBBS. Zo kan er gekeken worden of u genoeg verdient en hoe u scoort met uw salaris ten opzichte van andere in uw professie. Voor meer informatie kunt u terecht op cbbs.nl, daar kunt u zien wat CBBS voor u kan beteken.

http://www.cbbs.nl/