Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Groot assortiment rooming in ziekenhuis meubilair met een weldoordacht ontwerp

Rooming in ziekenhuis meubels die kwaliteit en comfort bieden

De beste zorg en de hoogste kwaliteit. Dat is waar ziekenhuispersoneel naar streeft bij de behandeling van patiënten. Het ziekenhuismeubilair moet daarom voldoen aan allerlei eisen op het gebied van gebruiksgemak en werkgemak, zodat de patiënt en de behandelaar zich comfortabel voelen. VAB ontwerpt al jaren met veel passie voor het vak meubels voor de inrichting van zorginstellingen en ziekenhuizen. Van rooming-in ziekenhuis banken tot elektrische behandelstoelen, alle producten zijn gemaakt met de gebruiker als uitgangspunt.

Functionele meubels voor rooming-in

Hans en Maks van VAB hebben hebben veel ervaring met projectinrichting en het ontwerpen van medische meubels. Zij werken niet alleen voor Europese instellingen, maar ook voor ziekenhuizen in het Midden-Oosten en India. Doordat zij goed rekening houden met wat de gebruiker nodig heeft, zijn de rooming in ziekenhuis meubels precies afgestemd op de behoeften van familieleden die dag en nacht bij hun dierbare willen zijn. Een compacte tweezitter die als slaapbank gebruikt kan worden, een slaapstoel die verlengd wordt tot een comfortabel bed, het aanbod omvat zelfs een prijswinnend model.

Behandelstoel elektrisch voor maximaal comfort

Ook onderzoeksbanken en behandelstoelen vindt u in het brede assortiment van VAB. Neem de multifunctionele behandelstoel elektrisch uit de IDEA-serie. Deze stoel is leverbaar in drie uitvoeringen. De behandelstoelen uit deze serie zijn in hoogte verstelbaar, hebben verstelbare secties en bieden standaard en comfortabele posities. De IDEA 3 heeft ook een voetsteun. Ook de stoelen voor specifieke behandelingen, zoals de podologiestoel, zijn van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan los van elkaar instelbare beensteunen.

Voor elke afdeling en elke zorgvraag heeft VAB geschikte behandelbanken, verstelbare ziekenhuisstoelen en OK-meubels. Heeft u een kinderbehandelstoel of een fraai vormgegeven rooming-in ziekenhuis slaapsofa nodig? Dit bedrijf uit Zwolle levert unieke producten die het verschil maken!

https://vab.nl/