Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Jacksart Apeldoorn: kleurrijk werk in popart-stijl

Poëtische kunstwerken bij Jacksart Apeldoorn

De kunstwerken van Jack Liemburg van galerie Jacksart in Apeldoorn zijn heel herkenbaar. De ontwerpen in popart-stijl hebben opvallende kleuren en zijn een samensmelting van schilder- en fotografiewerk. Jack maakt jaarlijks met veel passie en plezier meer dan tweehonderd schilderijen, die zijn uitgewerkt op canvas en op plexiglas. Elk kunstwerk is een poëtisch schouwspel, waarin het alledaagse en het bovennatuurlijke verweven zijn.

Jacksart: kunst in Apeldoorn in de karakteristieke stijl van Jack

Popart – een afkorting van popular art – is de kunststroming uit Engeland en Amerika die de tijdgeest van volledige vrijheid voor kunstenaars weergeeft. Deze kunst is vaak kleurrijk, bevat herkenbare elementen uit het gewone leven en de consumptiecultuur en doet regelmatig denken aan een collage. Jack Liemburg heeft in tien jaar tijd zijn eigen karakteristieke stijl ontwikkeld en zijn werk is te zien in galeries in binnen- en buitenland. Galerie Jacksart Apeldoorn bevindt zich aan de Sprengenweg 15, waar u elke zaterdag inspiratie kunt opdoen voor de aanschaf of het leasen van een kunstwerk.

Authentieke popart kopen van Jack Liemburg

Wilt u popart kopen, dan heeft Jack bestaand werk dat te zien is in de galerie. Ook is het mogelijk om schilderijen online te bestellen. Wilt u voor een bijzondere gelegenheid een schilderij op maat bestellen? Laat dit dan aan de kunstenaar weten, zodat hij voor u een uniek kunstwerk kan ontwerpen. U bespreekt met hem het thema dat u graag wilt terugzien in het werk en levert eventueel beeldmateriaal aan, dat Jack verwerkt in het schilderij.

Een ontdekkingsreis naar onbestemde bestemmingen. Dat zijn de doeken van Jacksart in Apeldoorn, die u meevoeren naar een avontuurlijke fantasiewereld. Wilt u een schilderij uit de collectie uitkiezen voor uw restaurant of een persoonlijk schilderij laten maken voor een dierbare? Met de creaties van Jack Liemburg heeft u een uniek werk aan de muur dat de tongen losmaakt!

https://www.jacksart.nl/