Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Heerlijk dagje Alphen aan den Rijn

Elke gemeente heeft zo zijn eigen charme. Zo is het ook met Alphen aan den Rijn. Heerlijk tussen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. Hier mag je wel zeggen dat het over centraal wonen gaat. De gemeente ligt aan de Oude rijn en de Gouwe in het Groene hart en telt 112.913 inwoners.

Schildpadden kijken?

Wat niet iedereen weet is dat Alphen aan den Rijn ook een schildpaddencentrum heeft. Zoek je een nieuw thuis voor je schildpad? Dan kunnen zij je meestal wel helpen met het bemiddelen of met het geven van advies.

Lekker ontspannen

Heb je eigenlijk helemaal geen zin in drukte en winkelen? Dan is een dagje wellness ook goed te doen hier in Alphen aan den Rijn. Bij Orange Wellness Centre. Hier kun je heerlijk genieten in de sauna of bijvoorbeeld in het Wellness hotel.

Terug in de tijd

Ben jij niet vies van een beetje cultuur of ben je er zelfs helemaal verzot op? Ga dan naar het Archeon in Alphen aan den Rijn. Hier kun je terug naar de tijd van de jagers in het kamp. Je kunt ook terug in de tijd van het Romeinse badhuis. In het archeon zie je middeleeuwse taferelen met onder andere een mandenmaker en de bakker van lang geleden.

Vogels kijken?

Wie graag dieren ziet, zal vast graag naar het Avifauna gaan. Het is een vogelpark, waar je ook andere dieren ziet. Zo zijn er bijvoorbeeld soms ook flamingo’s te zien of een miereneter. Het is vogelpark waar ook genoeg te doen en is veel te zien.

Rijschool in Alphen aan den Rijn

Kortom? Alphen aan den Rijn is meer dan alleen een plaats die toevallig erg gunstig centraal in Nederland ligt. Er is genoeg te doen en te zien. Dat weten ze ook bij de rijschool in Alphen aan den Rijn. Er zijn genoeg mensen die graag bij deze rijschool in Alphen aan den Rijn hun rijlessen volgen. Dat kom omdat de rijschool in Alphen aan den Rijn goed ingesteld is op drukte in het verkeer in deze gemeente.

https://groenerijden.nl/rijschool-alphen-aan-den-rijn/