Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Hoe vaak reis jij met de NS?

Velen van ons zullen een paar keer per jaar met de trein reizen. De meeste studenten reizen iedere dag met de NS. De missie van de NS is om er voor heel Nederland te zijn. In grote steden, in regio’s en in de aansluiting met andere landen. NS wil voor iedereen in Nederland reizen waar en wanneer je wilt, op de manier die jou het beste uitkomt en zo comfortabel en duurzaam mogelijk maken.

NS reisgenoot van iedereen?

Wordt NS het bedrijf dat Nederland bereikbaar houdt? De spoorwegen bestaan al bijna twee eeuwen en NS staat er goed voor. NS moet constant blijven vernieuwen. Ze willen niet zoals het icoon V&D failliet gaan. NS moet nu anders handelen als ze vroeger deden. Mensen hebben niet meer dezelfde wensen als eerst. NS moet zich nu dus in mensen verplaatsen in plaats van de mensen te verplaatsen. Nederlanders willen betaalbaar, veilig en comfortabel kunnen reizen. De NS moet dit mogelijk maken nu en in de toekomst.

De NS moet alle kansen aangrijpen om nieuwe technologieën te bedenken. Ze moeten zich blijven verbeteren en vernieuwen. Met de strategie Spoorslags Beter richtte de NS zijn blik op het verbeteren van de prestaties voor de reizigers. Nu leggen ze de lat nog hoger. De operationele prestaties zijn al verbeterd, maar de kwaliteit van de reis, de HSL en de stations kunnen nog worden verbeterd.

Laatste stukje van je reis

Is het vanaf het treinstation te ver lopen naar je bestemming? Dan kun je voor het laatste stukje een OV-fiets huren. In de NS-app kun je de beschikbaarheid van OV-fietsen checken.

Contact met de NS

Als je een vraag hebt over een bepaald treinkaartje of treinabonnement kun je contact opnemen met de ns klantenservice. Vind jij het ook zo vervelend dat de treinen altijd vertraging hebben en je de aansluiting mist? De ns klantenservice kan je helpen met je klacht. Zit je in een rolstoel en wil je met de trein reizen? Neem dan contact op met de ns klantenservice. Zij regelen dan dat er iemand op het perron staat om jou te helpen.

https://nl-contact.nl/klantenservice-ns/