Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Innovaties op het gebied van make-up

De schoonheids-industrie is altijd aan het veranderen. Elke dag zijn er nieuwe innoverende technieken die de modewereld veranderen. In deze blog zetten we de hipste nieuwe technieken op een rijtje!

Lip plumper

Lip plumper is een goedkoop maar tijdelijk alternaaf voor lip fillers. Het is een lipstick of lipgloss die bepaalde activerende elementen bevat, die de lippen licht doen opzwellen. Na een tijdje gaat dit vanzelf weer over. Deze activerende elementen zijn soms chemisch, maar kunnen even goed uit natuurlijke ingrediënten, zoals chilipeperextracten bestaan. Je kan zelf kiezen of je voor een gekleurde of neutrale plumper gaat. Vaak zijn plumpers combineerbaar met andere lipproducten, zodat je altijd het beste resultaat kan bereiken!

Powder Brows

De wenkbrauwen zijn een zeer belangrijk deel van het gezicht, omdat ze een centrale rol spelen bij onze expressie. Veel vrouwen kiezen er dan ook voor om deze in te kleuren. Ook hier is er een nieuwe hippe techniek, ombré powder brows genoemd. Tijdens deze behandeling gaat de specialist met behulp van een apparaat pigmenten aanbrengen op je wenkbrauwen. Hierdoor krijgen deze een natuurlijke uitstraling. Tijdens de behandeling blijft de pijn minimaal en blijven de wenkbrauwen een zeer lange tijd goed ogen. Na de behandeling is het aan jou om in te staan voor de nazorg. Wanneer alles goed is verlopen bij deze semipermanente ingreep, blijven je wenkbrauwen tot twee jaar later optimaal!

Huidskleur imiterende foundation.

Voor de lezers die graag een full face of make-up dragen hebben we een interessante nieuwe ontdekking. Er is een nieuw soort foundation op de markt die de kleur van jouw huid perfect imiteert. Zo hoef je nooit na te denken over of je foundation wel de juiste kleur is of wat ermee gebeurt wanneer je een week op vakantie bent geweest naar de zon! Het werkt trouwens voor alle huidskleuren!

Veel beauty plezier!

https://www.esbellacosmetics.com/pages/ombre-powder-brows