Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Het gevoel van de spa in huis halen

Een dag naar de wellness is natuurlijk een heerlijke manier om tot rust te komen. Het liefst haal je dit ontspannen gevoel natuurlijk in huis, zodat je na een drukke werkweek of stressvolle dag weer helemaal tot rust kan komen. Wij leggen je graag uit hoe je dit doet.

Rust en vrijheid

Het belangrijkste aan de badkamer is dat deze rust uitstraalt, zodat je helemaal tot rust komt. Kies bij het inrichten van de badkamer dan ook voor natuurlijke materialen en kleuren. Combineer grote witte tegels voor een ruimtelijk effect met houtlook tegels voor een meer natuurlijke uitstraling. Daarnaast mogen een inloop- of regendouche en een heerlijk ligbad met bubbelfunctie natuurlijk niet ontbreken.

Verzorgingsproducten

Tijdens je spa – uitje word je natuurlijk ingepakt en ingesmeerd met de meest heerlijke producten. In jouw eigen wellness badkamer kunnen deze dan natuurlijk ook niet ontbreken. Kies je voor een lekkere badolie, of toch voor een heerlijke scrub? Als je je na het badderen nog verwend met een masker, voel je je hoe dan ook als herboren.  

Kaarsen

In een wellness centrum zul je ze misschien minder snel tegenkomen, maar brandende kaarsen geven een ontspannen sfeer aan een ruimte. Zo ook aan een badkamer. Ook zorgt gedimd licht voor een rust in je badkamer, ga dus niet voor tl-lampen, maar voor leuke sfeerlichten of spotjes. Tip: Kies kaarsen met een lekkere geur van bijvoorbeeld lavendel of fris katoen, zo kom je tijdens je bad moment nóg meer tot rust.

Hottub en buitensauna

Om het échte gevoel van een wellness in huis te halen zou je een hottub of buitensauna van Welvaere kunnen laten plaatsen. Zo geniet je in de zomer én in de winter van het ontspannen gevoel van de wellness door lekker te dobberen in je hottub en verbeter je je immuunsysteem en bloedsomloop door een bezoekje te brengen aan je eigen sauna.

Finishing touch

Om het geheel af te maken zou je kunnen denken aan een lekkere zachte badjas en fluweelzachte handdoeken. Tip: Stop de handdoeken voordat u in bad gaat nog even in de droger en laat deze een aantal rondes meedraaien, zodat ze lekker warm aanvoelen als u zich afdroogt. 

 

https://www.uwbeste.nl/