Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Je tuinafval weggooien

Je bent thuis in de tuin aan het werken en je hebt nogal een grote tuin. Je merkt dat je de tuin helemaal aan het opknappen bent en dat er misschien verschillende soorten struiken wel weg mogen. Zo heb je weer ruimte om nieuwe dingen aan te planten. Je kan alles in de groencontainer gooien, maar deze is snel vol. Daarna ben je aan het kijken waar je heen moet met je afval. Daar heb je geen zin in, want dat is niet echt fijn om door te werken. Je kan dan zelf je afval wegbrengen, maar je kan er ook voor kiezen om een container te laten komen. Ideaal, zodat je lekker kan doorwerken.

 

tuinafval container huren

Kies je ervoor om een tuinafval container te huren? Dan is het enige wat je zelf hoeft te doen het juiste formaat van de container kiezen. Hou er rekening mee dat je een iets grotere container kiest als de container die je denkt nodig te hebben. Vaak heb je toch meer afval dan gedacht en dan is het wel zo makkelijk als je die ook kan weggooien. Kies het juiste formaat dus op de website en bestel op een werkdag voor 16.00 uur. Doe je dit? Dan krijg je de container automatisch al de volgende dag geleverd. Zo kan je snel beginnen aan je tuin. De container mag tot vier weken blijven staan, dan wordt de container daarna automatisch opgehaald.

 

Container

In de container mag je takken, snoei- en maaiafval, hooi en stro, plantenresten, struiken en boomstammen gooien. Let erop dat niet alles erin mag. Zo mag steen er niet in, maar ook zand, bewerkt hout, bloempotten, touw en asbest mag er niet in. Ook bielzen en ander afval dan groenafval mag er niet in. Let er goed op dat dit er dan ook niet in terecht komt.

 

https://afvalcontainerskorevaar.nl/tuinafval-containers/