Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Beauty en verzorging

definitief ontharen Ontharen

Esse skincare Zeg doei tegen ontharingsproducten en hallo tegen definitief ontharen Ontharen. Het is the story of your life, als je graag een gladde huid ziet. En dus scheer, wax en epileer je als een malle. En altijd komen die haartjes weer terug – altijd eerder dan je lief is. Kan dat makkelijker? Ja! Want wat dacht je van definitief ontharen? Je laat je gezicht of lichaam een aantal maal behandelen bij een schoonheidsspecialist en bent daarna voorgoed af van die dure, tijdrovende en frustrerende(!) ontharingsmethoden. 

Wat is definitief ontharen? 

Waxen, scheren, ontharingscrèmes, epileren – ze kosten je tijd en bakken met geld. En het resultaat? Je mag blij zijn als je drie of vier weken van de haartjes af bent. Wil je voor eens en altijd van de haren op je gezicht of lichaam af, dan is laseren de manier. Laseren zorgt ervoor dat de haarzakjes worden beschadigd, waardoor de haartjes niet meer groeien – maar na vier weken uitvallen. Om nooit meer terug te komen! Deze methode wordt daarom, je raadt het al, definitief ontharen genoemd. 

Hoe werkt het laseren? 

Laseren staat ook wel bekend als IPL: Intens Pulsed Light. Tijdens een behandeling gaat de schoonheidsspecialist met een laserkop over je huid. De haarwortels worden dan, door energie die door de laser vrijkomt, in een fractie van seconden vernietigd. Tijdens de behandeling ervaar je vrijwel geen pijn, want de laserkop is gekoeld tot -9 graden Celsius. 

Is laseren niet heel duur? 

Ja, ergens wel. Laten we er geen doekjes om winden. Je betaalt namelijk per zone (dus bovenlip, oksels, onderbenen, bikinilijn, et cetera) en per sessie. En altijd zijn er meerdere sessies nodig om definitief te ontharen. Toch zijn de kosten te overzien. Helemaal als je ze tegenover de andere methodes van ontharing zet; die methodes komen namelijk om de vier(!) weken terug. Bij laseren komen de kosten slechts 6 tot 8 keer terug; daarna ben je de haartjes levenslang kwijt. En komen die kosten dus ook niet terug! Hiermee is definitief ontharen een – hoewel behoorlijke – eenmalige investering. Je bent hierna dus vrij van ontharingsproducten kopen en ervaart dag in, dag uit, de zorgeloosheid van een gladde huid.