Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Je volgers vergroten door middel van instagram volgers kopen.

Gebruik een app als Crowdfire om engagement te analyseren.

Het is handig om te analyseren hoe je volgers reageren op de posts die je plaatst. Zo krijg je inzicht in wat wel en niet werkt. Voor deze tip geldt ook: hoe meer volgers je hebt, hoe handiger dit inzicht is. Daarnaast kun je ook instagram volgers kopen, dit kun je inzetten om snel een groot aantal volgers te verkrijgen.

Volg mensen die de hashtags #followme en #followforfollow gebruiken.

Veel van hen zullen je terug volgen. Mocht je later gek worden van jouw feed die vol staat met foto’s die je niet wilt zien, stop je gewoon ze te volgen. Misschien verlies je dan wat volgers, maar er zullen er een hoop blijven. Daarnaast kun je dit combineren met het kopen van instagram volgers. Hierdoor heb je een goede combinatie van organische en gekochte followers.

Instagram volgers kopen

Heb je alle bovenstaande manier geprobeerd? Maar werk het nog steeds niet zoals jij graag wilt? Dan is er nog een andere oplossing. Je kun Instagram volgers kopen, dit kun je gebruiken om je Instagram account een zetje in de juiste richting te geven. Er zijn diverse websites waar je volgers kan kopen. Let er echter op bij welke websites je volgers gaat afnemen, niet alle websites hebben de juiste accounts met genoeg volgers.  

Kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Wat je niet moet doen is de hele dag foto’s plaatsen. Post alleen je beste afbeeldingen, maar wees ook weer niet te nauwkeurig. Zorg daarnaast er ook voor dat er een rode draad in je Instagram posts zit. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een contentkalender programma zoals later. Hier kun je een preview zien van je Instagram tijdlijn zonder dat je je berichten post. Je grid is vaak de reden waarom mensen je volgen, niet door losse foto’s.

Check via Explore aanbevolen foto’s.

Hier staat waarschijnlijk een hoop tussen wat je leuk vindt (inspiratie) en je vindt op die manier accounts vergelijkbaar aan die van jouzelf. Deze strategie zou je per honderd foto’s gelikete foto’s 6,1 meer volgers op kunnen leveren. Mooi meegenomen.

https://web-wings.nl/