Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Snel iPhone 7 scherm vervangen met 12 maanden garantie

Wil je je iPhone 7 scherm laten vervangen? Ondanks dat Apple alleen de allerbeste materialen gebruikt voor zijn smartphones kan er helaas wel eens iets stuk gaan. Een eenvoudige reparatie kan ervoor zorgen dat je je iPhone nog een tijdje kunt gebruiken en niet meteen diep in de buidel hoeft te tasten voor een nieuwe smartphone. En er is geen enkele reden om niet een reparatie te overwegen als je weet dat een scherm repareren een relatief eenvoudige ingreep is die ook lang niet zoveel kost als je wellicht had gedacht. Een iPhone 7 scherm vervangen bij GSM Reparatie Centrum kan binnen een half uur. Je iPhone wordt gerepareerd terwijl je wacht, en je krijgt bovendien ook 12 maanden garantie op je nieuwe scherm. En mocht onverhoopt het scherm binnen de garantietermijn weer kapot gaan, dan vervangen ze het scherm nogmaals, zonder dat je ervoor hoeft te betalen.

 

iPhone 7 scherm vervangen bij beschadigingen en technische mankementen

Het is alweer een aantal jaar geleden dat de iPhone 7 is uitgebracht als de opvolger van de 6S Plus. Net als zijn voorganger heeft de iPhone 7 heeft een 4,7 inch scherm, evenals een aantal nieuwe toevoegingen zoals een grotere camera lens waarmee je kwalitatief betere foto’s kunt maken. Omdat deze iconische smartphone van Apple is gemaakt van hoogwaardige materialen en op basis van innovatieve technologieën kun je, als je er zuinig op bent, vaak jaren met een iPhone 7 vooruit. Maar het is het niet zo gek als er na al die jaren toch technische mankementen ontstaan of dat het scherm van de iPhone beschadigd raakt. 

 

Een iPhone 7 scherm vervangen, waarom?

Ondanks dat deze smartphone van Apple is gemaakt van hoogwaardige materialen en op basis van innovatieve technologieën kan het scherm van de iPhone 7 na jaren van intensief gebruik ook gebreken gaan vertonen. Denk aan krassen door bijvoorbeeld sleutels of barsten doordat de telefoon op een harde vloer is gevallen. Je kunt veel van dit soort schade voorkomen door het gebruik van een screenprotector of een casing. 

 

Maar deze beschermingsmiddelen helpen meestal niet tegen soft-of hardware mankementen van het display. Ook dat kan na jaren van intensief gebruik aan slijtage onderhevig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een ingebrand scherm, dooie pixels of een scherm wat niet reageert omdat de touchscreen functie niet meer werkt. Dit soort gebreken en mankementen zijn redenen waarom je een iPhone 7 scherm reparatie nodig zou kunnen hebben. En door een scherm reparatie kan je iPhone 7 weer een tijdje mee, wat een hoop geld scheelt.