Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Kerstverlichting voor in de buurt

December… de maand dat de dagen grijs en grauw zijn. De maand dat de dagen korter duren en de nachten langer zijn. De dagen dat je je warmste kleding uit de kast moet halen. Maar, ook de maand die de meeste gezelligheid, warmte en saamhorigheid met zich meebrengt, wanneer je er samen voor zorgt dat de straten in de buurt mooi verlicht zijn met kerstverlichting.

Kerstverlichting rondom de gevels

Wanneer je de straat wilt versieren met kerstverlichting, heb je buiten kerstverlichting nodig. Hier heb je meerdere soorten van, waaronder gevel verlichting. De gevel van je huis, winkel of bedrijfsruimte is het aanzicht voor de mensen die door de straat lopen. Daarom is het leuk en belangrijk om je gevel te versieren. Met behulp van ijspegelverlichting, micro led verlichting, lichtgordijnen en guirlande slingers zorg je dat jouw voorgevel opvalt. Wanneer de hele straat en buurt dit doet, geeft het een sprookjesachtig effect.

De ramen en deuren decoreren met kerstversiering

Naast dat de gevel het aanzicht van je huis, winkel of bedrijfsruimte is, zijn je voordeur en ramen ook belangrijk. Hiermee kan je er echt uitspringen en het verschil maken ten opzichte van anderen. Wil je echt opvallen, dan hang je ook bij je raam kerstverlichting op. Om je raam verder te decoreren met kerstverlichting, heb je ook raamdecoratie voor de kerst. Dit zijn verlichte kerstfiguren die je tegen het raam kan hangen. Wanneer je je vensterbank ook wilt decoreren, kan je een kerstdorp bouwen, hiermee maak je echt het verschil ten opzichte van anderen. Om het echt helemaal af te maken, kun je de voordeur versieren met een kerstkrans. Nu is je voorgevel helemaal ready voor de kerstdagen!

Kerstverlichting voor buiten in de straat

Je kan er individueel voor zorgen dat ieder zijn voorgevel er vrolijk en warm uitziet, maar dan blijft de straat een donker gat. Wanneer je met de hele straat en buurt afspreekt om ook de straten met elkaar mooi te verlichten met kerstverlichting, zorgt dat voor meer saamhorigheid en geeft het een verbluffend effect. Maar hoe versier je de straten in de buurt? Er is een ruime keuze aan kerstverlichting voor buiten. De meest opvallende is, dat je kerstverlichting tussen de huizen spant, zodat ze over de straat hangen. Dit kan met cluster verlichting, micro led verlichting en ijspegelverlichting. Zo loop je onder een deken van warme kerstverlichting. In veel buurten en straten is veel groen te zien in de vorm van bomen, struiken en heggen. Je kan deze ook versieren met kerstlampjes. De bomen kunnen met boomverlichting en de struiken bijvoorbeeld met micro led verlichting.

Nu is de lucht mooi verlicht en versierd, maar is de grond nog kaal. Dit kan je oplossen door (verlichte) kerstfiguren neer te zetten. Hiermee kleed je de grond ook een beetje aan in de kerstsferen.