Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Lekker warm in de tuin met een pellet terrasverwarmer

Nu het zomer is zitten mijn man, kinderen en ik graag iedere dag in de tuin. Heerlijk vinden we dat! Overdag is het lekker warm, maar in de avond wordt het toch snel wat koeler. Om die reden waren we op zoek naar een terrasverwarmer die er voor zorgt dat we ’s avonds niet met een dikke jas aan in de tuin hoeven te zitten, inclusief sjaal en handschoenen bij wijze van spreken. We namen eens een kijkje in Google en zagen dat Alles voor warmte terrasverwarmers verkoopt. Niet zomaar terrasverwarmers, maar ook een pellet terrasverwarmer. Super duurzaam!

Duurzaam het terras verwarmen

Door te kiezen voor een pellet terrasverwarmer, kunnen we het terras en de tuin op duurzame wijze verwarmen. Maar hoe werkt dit dan precies? Dit is een heater die op houtkorrels werkt. Deze houtkorrels bestaan uit restafval die achterblijven na het verwerken van hout, bijvoorbeeld houtsnippers. Daarnaast ziet deze terrasverwarmer er naar onze mening ook nog eens gezelliger uit dan zo’n metalen paddenstoel. Een pellet heater lijkt namelijk meer op een vuurkorf, doordat er een soort vuurkorf omheen zit. Veel gezelliger!

Echte vlam en compleet reukloos

Wat ik er vooral heel erg leuk aan vind is dat er wel degelijk sprake is van een vlam, maar die vlam ruik je helemaal niet. Dan heb je toch een gezellig vuurtje, maar ruiken je haar en kleding niet helemaal naar rook én heb je geen probleem als je vergeten bent een raam van het huis te sluiten. Ideaal! Wij zijn fan. Ik zag dat Alles voor warmte nog meer artikelen verkoopt die ons aanspreken, waaronder een pellet BBQ en een pelletkachel voor buiten.

https://allesvoorwarmte.nl/